
Hozzávalók:
33dkg zabpehelyliszt
1ek mézeskalács fűszerkeverék
1tk szódabikarbóna
10dkg vaj vagy kókuszzsír
1dl méz
Édesítőszer (stevia vagy eritrit)
1db tojás
Elkészítés:
A száraz és a folyékony összetevőket összedolgozzuk és kinyújtjuk 1cm vastagra.
Formákat szaggatunk belőle és sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokon 10-15percig sütjük alsó-felső sütésen.
Teljeskiörlésű liszttel is jó lehet a recept? Köszönöm a választ 😊
Szia!
Más lesz az íze, de igen 🙂
Ez a recept hány főre van megadva?
Köszönöm szépen!
Ez teljesen attól függ ki mennyit eszik, a db attól, hogy mekkorák a formák…. a liszt mennyiségből látod. Ha nagyobb adagot szeretnél, csináld duplán.
Kérdésem lenne, hogy biztos 1 cm vastagra kell nyújtani? nem lesz nagyon vastag? mert a szódabikarbónától még magasodni fog.
Nyújthatod vékonyabbra