Sikersztorik

Valósítsd meg Te is az álomalakod!

Álomalak fogyások

álomalak 30 kg fogyás előtte-utána kép
20 kg fogyás álomalak
álomalak fogyás 3 hónap alatt előtte-utána kép
álomalak fogyás előtte-utána kép
gabi 25 kg fogyás
gabi 30 kg fogyás mozaik étrend
Álomalak 25 kg fogyás előtte-utána kép
álomalak 20 kg fogyás előtte-utána kép
álomalak 15 kg fogyás előtte-utána kép
álomalak 15 kg fogyás előtte-utána kép
álomalak 12 kg fogyás előtte-utána kép
álomalak 20 kg fogyás
álomalak 10 kg fogyás előtte-utána kép
álomalak 12 kg fogyás előtte-utána kép
álomalak 10 kg fogyás előtte-utána kép
álomalak 15 kg fogyás előtte-utána kép
álomalak 20 kg fogyás előtte-utána kép
álomalak 14 kg fogyás előtte-utána kép
álomalak 15 kg fogyás előtte-utána kép
álomalak 20 kg fogyás előtte-utána kép
álomalak fogyás előtte utána kép
álomalak 12 kg fogyás előtte-utána kép
álomalak 8 kg fogyás előtte-utána kép
álomalak 7 kg fogyás előtte-utána kép

Sikersztorik

{

Hosszú ideje tervezgettem már, hogy neki állok az életmódváltásnak. 1-2 étrendet borsos árért „vettem” is, de soha nem tartott tovább két hétnél, mert vagy mindig éhes voltam mellette vagy egyszerűen tarthatatlan volt a menetrend számomra. 

Aztán jött Brigi és minden megváltozott!

Megmutatta nekem, hogy is kell ezt csinálni. Milyen finomakat és laktatókat lehet enni, akár még édességet is, ha szerettem volna! 🙂
Megszeretette velem a rendszeres mozgást, amire előtte elég nehezen vettem rá magam. Munka után, hogy én még a tévé előtt ugráljak.. kizártnak tűnt. 🙂
De ment, Brigivel és az Életmódváltó Program Komplett Csomaggal. Megértettem végre az egésznek a menetét, mit-mikor-hogyan és miért!
Az eredmény jött is magával, -3 kg az első két hétben. Természetesen nem adtam fel, végre látva a fejlődést. Na meg persze most először nem tehernek éreztem, hanem az életem részévé vált. 

A nagy titok és csoda ebben rejlik: a helyes út megtalálásában. Ha ez meg van, minden jön magától! 

Mindenkinek csak ajánlani tudlak Brigi, aki kezdő vagy elveszett és nem tudja merre induljon. Köszönöm neked a támogatást a döcögős indulás elején, hogy folyamatosan támogattál és megadtad nekem ezt a tudást. Hálával tartozom érte és még remélem sokáig velünk maradsz!

Doroti
{

„Sziasztok! Annyira nagy csodákról írtok itt minden nap, fantasztikus eredményekkel! Úgy gondoltam én is megosztom Veletek az én eddigi eredményeimet!
Körülbelül 2-3 éve belekezdtem egy nagy edzésbe, személyi edzővel és sok-sok zöldséggel. Akkoriban nem emlékszem már milyen súlyról indultam, de 66kg-ra lefogytam. Azonban egy hétre kórházba kerültem később és amikor szabadultam nem igen válogattam a finomabbnál finomabb ételek közül, mondván egyszer élünk miért hagynék ki egy-két jó éttermet és hízlaló gusztusos ételt. Hozzá kell tennem, hogy kedves vőlegényem párnás has párti xD. Gyakran „megsiratja” a mostanában leadott kilókat és husikat, de megérti, hogy szükség van minderre a jövőnk és egészségem érdekében.
Ez a 66 kg már csak Anyukám rendkívül jó emlékezetében él :D. Ugyanis kb. 4 hónapja 93 kg voltam, amikor a nőgyógyász meglátva el kezdett hüledezni, hogy egy fiatal lány hogyan lehet ennyi kiló és hogy legközelebb akkor térjek be a rendelőjébe amikor leadtam 10 kg-t :S. Mondanom sem kell, nem igazán volt kedvem pont hozzá visszamenni.
Június-július környékén végül elhatároztam magam, hogy bébi lépésekkel, de megint edzeni fogok és változtatok a dolgokon és itt jött a képbe Brigi! :3 Először a Kardió Light-al ismerkedtem meg, mert valami teljesíthetőt kerestem és ez abszolút annak bizonyult, sőt jó érzésem is lett egy-egy sikeresen befejezett edzés után. Majd Brigi megalkotta az Életmódváltó Programot, ami mindent magába foglalt. Megfogadtam az alapvető tanácsait, mit ne egyek és nagy megkönnyebbülésemre más opciókat is ajánlott, ami nem utolsó szempont :D. Lassacskán tanulom mit mivel helyettesítsek. Brigi 16 hetes edzésprogramja is jó barátom lett, most már a közép-haladóval ismerkedem, eddig csak a kardió edzést tudom végigcsinálni, a karjaim úgy érzem még nem bírják megtartani a 84 kg-t, mert bizony Brigi segítségével most itt tartok :3. Hihetetlen érzés ráállni a mérlegre és egyre csökkenő számot látni. Bevallom őszintén párszor becsúsznak a csalós napok, de nagy meglepetésemre nem hízok vissza 3 kg-t, hanem tartja magát a súlyom ha éppen nem csökken.
A célom egyelőre a 75 az esküvőmig, az még 9 kg, de ebben az ütemben úgy érzem nem lesz gond :3. Hálás vagyok, hogy rátaláltam Brigi tanácsaira és tornáira, mert még sosem bírtam eddig a testedzést és a „diétát”. Nem gondoltam volna, hogy hosszabb ideig tartható, teljes megvonás nélkül. Képet egyelőre nem tudok mutatni, de ígérem amint elérem az első célom, megosztom veletek is. Hajrá mindenkinek és kitartást! :3”

Mesi
{

„80-85 kiló voltam mikor rátaláltam tavaly Brigire és már akkor felfigyeltem rá, nagyon motivált, hogy honnan indult és milyen csinos lett, mert tett érte. Novemberben karanténba kerültem 2 hétre (nem csináltam sajnos mást csak ettem és ettem) aztán jöttek az ünnepek is ráadásul, benne volt már a fejemben, hogy új év kezdetével elkezdem Brigit követni és belőle erőt meríteni. Január 4.-én 90 kg-t mutatott a mérleg. Na és akkor azt mondtam állj, elég volt a mértéktelen evésből és rendszertelen életmódból. Brigi kardió videóira kezdtem edzeni és követtem az étel tippjeit és fel is kerestem, segített, motivált. Ma betöltöttem a 70 kilót, sikerült 20 kilót fogynom, egyébként pajzsmirigy alulműködésem is van. Brigi olyan csodálatos átalakuláson ment át, hogy a nehezebb pillanatokban is ő motivált. Nincs még vége, szeretnék még 5-10 kilót fogyni és most már formálódni is. Nagyon örülök, hogy rátaláltam!”

Niki

 

{

„Nemrég határoztam el, hogy életmódot váltok, mert egyáltalán nem tetszett, amit a tükörben látok. A neten egy rakás diétát lehet találni, amik egy részét ki is próbáltam. Persze eredménytelenül. Ekkor találtam rá az Álomalakra, és Jámbor Brigitta Mozaik Étrendjére.
Ami tetszett benne, az az étrend variálhatósága. Mivel laktóz intoleranciám van, illetve gluténmentes étrendet is követek, ezért fontos, hogy az összetevőket variálni tudjam úgy, hogy én is fogyaszthassam. Ebben segít a Mozaik Étrend. Tényleg millió variáció lehetséges. Könnyen tartható diéta, könnyen elkészíthető receptekkel, és egyáltalán nem egyhangú. Örülök, hogy rátaláltam.
Az étrend személyre szabott, mellé beszereztem a Kardió Light Edzésprogramot is. Heti 3 alkalommal végzem a 30 perces kardió light edzésprogramot. Már most érzem a változást, de még az elején tartok. Köszönöm szépen Brigi! :)”

Henrietta

 

{

„Brigivel 1 órán keresztül beszélgettem Videós Konzultáción. Bár jóval fiatalabb nálam, a tudása és a feltett kérdéseimhez adott válaszai nagyon komoly tudásról és nagy tapasztalatról árulkodtak. Beszélgetésünk alatt úgy éreztem, mintha már ezer éve ismernénk egymást, és ez azért volt nagyon jó, mert bátran tudtam tőle kérdezni, nem feszélyezett semmi. Sok jó ötletet adott az életmódváltáshoz, a nekem való mozgásformákat is elmondta. Biztatott, hogy bátran vágjak bele. Nagyon kedves személyisége, pozitív kisugárzása sokat segített az indulásban.

Én a Mozaik Étrenddel szeretnék belevágni az életmódváltásba.
Már első áttekintéskor feltűnt, hogy milyen alapos, sokrétű és könnyen előállítható recepteket gyűjtött össze. Azért a Mozaik Étrendet választottam, mert ebben megtaláltam a változatosságot, ami, ahogy már a híres Cicero is megmondta: „gyönyörködtet”… 🙂 Hát én gyönyörködni és örvendeni szeretnék az új életmódomban, hogy soha ne adjam fel.”

Marianna

 

„Keves Brigi! Áprilisban találtam RÁD, 90 kg felett voltam. Fotó nem készült rólam sem áprilisban, sem manapság, amikor 80 kg Alá esett a súlyom!!!Nem is tűnt fel, csak a ruháimon vettem észre. És ezt Neked köszönhetem!!! A tornáknak, a táplálkozási tanácsaidnak, gyors remek egészséges ételeidndek, s lelki bíztatásaidnak is!!! Hálás vagyok érte, magam sem hittem, hogy ekkora változásra leszek képes 67 évesen, 20 éve pajzsmirígy alulműködés mellett!!! Ezért is olyan különleges a Te hatékony segítséged!!!!! Köszönök MINDENT!

Alíz

Kb. 5 kg plusz van rajtam jelenleg, ami az ősszel jött fel rám, és az azt megelőző diéta utáni  mértéktelen édességevés eredménye. 

Eldöntöttem, hogy ebből elég, ha nem akarok még többet hízni, másképp kell étkeznem.

Brigi oldalára véletlenül találtam rá, viszont tetszett, hogy nincs ráerőltetés semmire, viszont van eredmény, sokszor nagyon látványos.
Mozogni is szeretnék, de az utóbbi időben ezt elhanyagoltam, így az állóképességem nem túl jó volt… 
Harmadik hete csinálom Brigi 16 hetes edzésprogramját (mellette odafigyelek az étkezésre is).
Azért tetszik, mert végig tudtam csinàlni, úgy, hogy elfáradtam, de sikerélményt adott. 🙂 A pihenőnap az elején nagyon praktikus, mert van idő regenerálódni, nem hagysz ki miatta edzést, és nem adod fel a bűntudat miatt…
Tehát észrevétlen beépült az életembe, várom mindig a következő alkalmat, ami mindig csak egy picivel több, viszont hozzáfejlődök, tehát lassan fel sem tűnik.
Ami nekem a legfontosabb, az a sikerélmény, hogy ma is csináltam valamit magamért és úgy érzem ezt hosszú távon is tartani tudom.
Ági

16 hetes Zsírégető Edzésprogram

„Sziasztok!
10 éves korom óta súlyproblémákkal küzdök. 12-13 évesen már 80kg voltam. Akkor még nem is érdekelt. De ahogy kamaszodtam egyre kínosabb lett, hogy jóval nagyobb vagyok, mint az átlag. Majd mikor középiskolás lettem elkezdett még jobban zavarni. Kipróbáltam mindenféle diétát. Tojásdiéta, káposztaleves kúra, koplaltam, mégsem javult. Majd rátaláltam a fogyókúrás bogyókra. Persze csodát vártam tőlük. Azt gondoltam, ha szedem, akkor mellette zabálhatok (természetesen enni szeretek). 😀 Ugye ezzel sem sikerült. Aztán egy időre mellékvágányra tettem a dolgot, mondván elfogadom magam, jó ez így, így szeret mindenki. Majd pár évvel ezelőtt elkezdtem ***-ni, ami nekem semmit nem segített. Jó,gondoltam kipróbálom a *** termékeket, hisz jönnek mindig ellenőrizni, biztos kitartok majd. Na igen, csak én ott olyat fogtam ki, aki koplaltatott és a hormonjaim totál megbolondultak. Szóval a ***-al leadott 3kg-ból lett hamarosan +9kg. Próbáltam a ***-ot, de nekem azok az ételek ehetetlenek voltak illetve egyáltalán nem pénztárcabarát.
Aztán egyszer rábukkantam Brigi csoportjára a facebookon. Annyira irigyeltem mikor láttam az előtte-utána képeit. Tudtam, hogy én is ezt akarom. Július közepén belevágtam, elkezdtem Brigi kardió és kardió light videójára edzeni. Minden nap. Én aki még megmozdulni is lusta voltam. Mellette persze az étkezési szokásaimon is változtattam.
Szeptember elején megvettem Brigi 1500kcal étrendjèt, amiben számomra könnyen elkészíthető, finom ételek vannak. Egyik nagy nehézségem a fogyásban,hogy nem szeretem a csirkemellet, de nagy nehezen leküzdöm. Júliusban 103 kg-val indultam neki,amiből november elejére 93kg lett. Nagyon lassan indul el nálam. Nobemberben volt pár mélypontom,nem figyeltem oda majd jött a karácsony. Visszajött 4kg. Most újra belevágok,hatalmas elszántsággal, hogy még 15kg-tól megszabaduljak. Brigi, nagyon hálás vagyok és köszönök minden segítséget,mert eddig még soha senkivel nem sikerült ennyit fogynom.
Kitartást kívánok mindenkinek,mert tudom hogy rettentő nehéz, de megéri! :)”
Egyik Kedves Álomalak Tagunk beszámolója

„Jövő hónapban lesz egy éve, hogy csinálom a kardió edzést, heti 5 alkalommal, amit túlsúlyosoknak, ugrálás nélkül készítettél, csak hétvégén nem csinálom, és azóta a vércukrom, és minden értékem sokkal jobb lett. Igaz, nem túl sokat fogytam, 5-6 kg-ot, mert az étrendet nem tudom jól megválasztani, de így is sokkal jobb a közérzetem.

Mindig nagyon jó érzés, amikor becsületesen végigcsinálom. Tényleg minden porcikám felpezsdül, könnyűnek érzem magam és megnő az önbecsülésem, hogy megint végigcsináltam, teljes erőbedobással.
Sokat változott a formám, főképp a combom, és a fenekem formásodott, de még a karomon is észrevettem fésülködés közben, hogy nem lóg a bőr, hanem izom keletkezett.
Amit nem tudok jól csinálni, az az étkezés, pedig tudom tőled, hogy 70 %-ban, azon múlik a fogyás és csak 30%-ban az edzés.
A fiam is edző, ő ajánlotta nekem a Te videódat, most ő nem dolgozik ebben és ő is mindig mondja az étkezést, de az sokkal nehezebb nekem, mint a mozgás.
Nagyon tisztellek azért, amit végigcsináltál, és amit most is teszel azért, hogy az emberek egészségesebben tudjanak élni, és szeretem, hogy mindig mosolyogsz és bíztatsz. Köszönöm.”
Kati

(69 éves)

„Kedves Brigitta, nagyon hálás vagyok, a sok fáradozásáért, nem tudok betelni a kitartásodért, a sok-sok munkáért, amit befektetett azért, hogy nekünk ne kelljen magunktól rájönni, mit tegyünk a saját egészségünkért, büszke lehetsz Önmagadra, a sok kitartó kutatásaidra. Ennyi pénzért ilyen sok mindent leírni, ez nem sok érte egyáltalán, és még mindent nem is néztem meg még, olyan boldog vagyok, és hálás is, nem tudom szavakkal kifejezni, holnaptól kezdem az edzést, nagyon jó egészséget kívánok.”

Józsi

Életmódváltó Program Komplett Csomag

„Szia Brigitta! Tudom, sok ilyen üzenet érkezik hozzád, de azért leírom a gondolataim!
Amióta rádtaláltam, teljesen új értelmet nyert a „diétám” fogalma. Ugyanis eddig görcsösen rástresszeltem erre az egészre. Nem ettem semmi finomat, az étrendem pedig már már csak zöldségből és csirkemellből állt. DE általad sikerült életmódot váltanom, amiért iszonyatosan hálás vagyok!
Motiválsz minket (akik életmódot szeretnének váltani, fogyni akarnak) sok receptedet kipróbáltam már, mind nagyon finom és laktató. Hála neked tudok fogyni éhezés nélkül is. Már három kg le is ment (pedig nekem függőségem a kaja :D) KÖSZÖNÖM!”

Fanni

„Kedves Brigitta! Szeretném kifejezni csodálatomat a „munkád” iránt! Hónapok óta figyelemmel követem a munkásságod.
Általad már többször is kedvet kaptam az egészséges életmódhoz, de eddig nem voltam kitartó. Bár sikereket értem el és fogytam, végül mindig feladtam, mert érzelmi- evésbe menekültem.
De ezúttal érzem, hogy más! Picit több, mint egy hete álltam neki ismét a tanácsaidat követve az életmódváltásnak. Ennek köszönhetően már nincs felpuffadva a testem és már sokkal jobban érzem magam.
Ma elkezdtem az edzéseket is a videóid alapján. A túlsúlyosoknak szóló átmozgató videóddal kezdtem.
Most végeztem vele és kicsattanok.
El sem tudom mondani mennyire fantasztikusan esett ez a kis mozgás! Célom minél fokozatosabban haladni természetesen.
Miattad kezdem visszanyerni az önbizalmam és a jó kedvem. Egyszóval: KÖSZÖNÖM!!”

Györgyi

„Kedves Brigitta! Remèlem tudod, hogy ilyen szuper ès hasznos videói rajtad kivül senkinek nincsenek, ennyi kreativ receptötletet sehol a neten nem lehet találni. Èn őszintèn tiszta szìvből hálás vagyok a rengeteg receptèrt ès szerintem ez egy olyan felbecsülhetetlen segitsèg, ami elengedhetetlen a sikeres èletmódváltáshoz. Mèltón büszke lehetsz magadra, mert a legnevesebb fitneszguruk sem osztanak meg ilyen jellegü ötleteket sehol. Vannak akik kiadtak egy receptkönyvet PDF formában, de a te ötleteid messze felülmúlják azokat a recepteket. Nekem mindig is az ètkezès okozott legnagyobb problèmát, mert a csirkemell ès zabkàsàn kimerült a vàlasztèk. Tudom, hogy a szavak nem igazàn tudjàk a hàlàmat kifejezni, de mègis szeretnèk neked nagyon nagy köszönetet mondani, Isten gazdag àldàsàt kìvànom az èletedre ès fizesse meg a fàradhatatlan munkàdat.”

Csilla

„Azt hiszem mindenki nevében, aki követi a dolgaid óriási köszönetet mondhatok neked a segítségedért.
Személy szerint én nagyon büszke vagyok rád. Végre valaki, aki nem nagyképű, és valóban foglalkozik a túlsúlyosokkal is. Köszönjük Brigitta.”

Katalin

„Szia Brigitta! Egy hónapja követem a tippjeidet és azóta sokkal több önbizalmam van, és 4 kilótól szabadultam meg! Annyira sok motivációt adtál, nagyon hálás vagyok! Most látom tisztán csak, hogy mi is kell ahhoz, hogy egészségesebben étkezzünk és ezzel együtt még fogyjunk is! Köszönöm !!!”

Anna

„Szia! Nagyon szeretnék én is köszönetet mondani neked. Heti négyszer edzek a videóidra, illetve a recepteid alapján eszek nagyon sok mindent. Sajnos a szakmámból kifolyólag rengeteget ülök, és túlsúly is rakódott rám. De amióta elkezdtem edzeni “veled”, azóta folyamatosan jönnek le a kilók, és sokkal több energiám van. Nagyon köszönöm tényleg a motivációd, és a segítséged. Célom még mínusz 10 kg, de már a kitűzött mínusz 15 kg-ból lement 5 kg. Nagyon motiválók a videók és a receptek is szuperek, egyszerűen imádom. És példakép vagy számomra, mert mindig nézem a képeid, hogy régen hogy néztél ki, és most mennyire más vagy.  Köszönöm tényleg neked!”

Egy lelkes követö

error: Védett tartalom!