Sikersztorik

Indulj el te is az álomalakod felé!

Csodálatos fogyások
az Életmódváltó Program Komplett Csomaggal

25 kg fogyás
15 kg fogyás
niki 20 kg fogyása
melinda 20 kg fogyása
Ilona 15 kg fogyása az életmódváltó program komplett csomaggal
zsanett 10kg fogyása
renáta 12kg fogyása
Rea 15 kg fogyása az életmódváltó program komplett csomaggal
15kg fogyás
Szilvi 14 kg fogyása az életmódváltó program komplett csomaggal
enikő 12 kg fogyása az életmódváltó programmal
Ági 7 kg fogyása a 16 hetes zsírégető edzésprogrammal
anita -12 kg fogyása
anita 8 kg fogyása

Sikersztorik

{
„A 2020-as évet 94 kg-mal kezdtem. Új év, új élet, nagy elhatározás a változás felé. Megnéztem a táplálkozással kapcsolatos videóidat, megrendeltem az Életmódváltó Program Komplett Csomagot, kiírtam a recepteket. A vírus alatti bezártság időszakában a tornáid jelentették számomra a napi mozgást. Amikor végre lehetett, minden nap 5-6 km-t gyalogoltam, vagy elmentem biciklizni. A tornáidat továbbra is a TV-n szeretem nézni, minden reggel itt vagy velem a szobában.
Hatalmas öröm volt, amikor októberben a mérlegen 7-essel kezdődött végre a szám, most 78,9 kg vagyok. Még mindig nagynak érzem magamat, a hasam se lapos. Most, hogy Neked írok, előkerestem a 2 évvel ezelőtti fotóimat és alig ismertem egykori magamra, így látom igazán a változást. Kész csoda, hogy találtam képet, legtöbbet kitöröltem, mert látni se bírtam magamat, vagy csak a felsőtestemet hagytam meg a fényképekről. Mindamellett, hogy könnyedén feljövök –akár naponta többször is a 4. emeletre – nem fáj semmim, jó a közérzetem, nőtt az önbizalmam. Új nadrágokat vettem és örömmel ajándékoztam el a régieket. Jövő héten leszek 60 éves, hát ennél nagyobb ajándék nekem nem is lehetne, hogy ezt meg tudtam valósítani a Te segítségeddel.
Egy végtelenül kedves, rokonszenves lány vagy, hálás vagyok Neked, amiért hozzásegítettél a fogyáshoz. A mozgás a mindennapjaim része lett, boldog vagyok, jól érzem magam a bőrömben. Köszönöm Neked, Brigi!”  
Ilona
{

Hosszú ideje tervezgettem már, hogy neki állok az életmódváltásnak. 1-2 étrendet borsos árért „vettem” is, de soha nem tartott tovább két hétnél, mert vagy mindig éhes voltam mellette vagy egyszerűen tarthatatlan volt a menetrend számomra. 

Aztán jött Brigi és minden megváltozott!

Megmutatta nekem, hogy is kell ezt csinálni. Milyen finomakat és laktatókat lehet enni, akár még édességet is, ha szerettem volna! 🙂
Megszeretette velem a rendszeres mozgást, amire előtte elég nehezen vettem rá magam. Munka után, hogy én még a tévé előtt ugráljak.. kizártnak tűnt. 🙂
De ment, Brigivel és az Életmódváltó Program Komplett Csomaggal. Megértettem végre az egésznek a menetét, mit-mikor-hogyan és miért!
Az eredmény jött is magával, -3 kg az első két hétben. Természetesen nem adtam fel, végre látva a fejlődést. Na meg persze most először nem tehernek éreztem, hanem az életem részévé vált. 

A nagy titok és csoda ebben rejlik: a helyes út megtalálásában. Ha ez meg van, minden jön magától! 

Mindenkinek csak ajánlani tudlak Brigi, aki kezdő vagy elveszett és nem tudja merre induljon. Köszönöm neked a támogatást a döcögős indulás elején, hogy folyamatosan támogattál és megadtad nekem ezt a tudást. Hálával tartozom érte és még remélem sokáig velünk maradsz!

Doroti
{

„Sziasztok! Annyira nagy csodákról írtok itt minden nap, fantasztikus eredményekkel! Úgy gondoltam én is megosztom Veletek az én eddigi eredményeimet!
Körülbelül 2-3 éve belekezdtem egy nagy edzésbe, személyi edzővel és sok-sok zöldséggel. Akkoriban nem emlékszem már milyen súlyról indultam, de 66kg-ra lefogytam. Azonban egy hétre kórházba kerültem később és amikor szabadultam nem igen válogattam a finomabbnál finomabb ételek közül, mondván egyszer élünk miért hagynék ki egy-két jó éttermet és hízlaló gusztusos ételt. Hozzá kell tennem, hogy kedves vőlegényem párnás has párti xD. Gyakran „megsiratja” a mostanában leadott kilókat és husikat, de megérti, hogy szükség van minderre a jövőnk és egészségem érdekében.
Ez a 66 kg már csak Anyukám rendkívül jó emlékezetében él :D. Ugyanis kb. 4 hónapja 93 kg voltam, amikor a nőgyógyász meglátva el kezdett hüledezni, hogy egy fiatal lány hogyan lehet ennyi kiló és hogy legközelebb akkor térjek be a rendelőjébe amikor leadtam 10 kg-t :S. Mondanom sem kell, nem igazán volt kedvem pont hozzá visszamenni.
Június-július környékén végül elhatároztam magam, hogy bébi lépésekkel, de megint edzeni fogok és változtatok a dolgokon és itt jött a képbe Brigi! :3 Először a Kardió Light-al ismerkedtem meg, mert valami teljesíthetőt kerestem és ez abszolút annak bizonyult, sőt jó érzésem is lett egy-egy sikeresen befejezett edzés után. Majd Brigi megalkotta az Életmódváltó Programot, ami mindent magába foglalt. Megfogadtam az alapvető tanácsait, mit ne egyek és nagy megkönnyebbülésemre más opciókat is ajánlott, ami nem utolsó szempont :D. Lassacskán tanulom mit mivel helyettesítsek. Brigi 16 hetes edzésprogramja is jó barátom lett, most már a közép-haladóval ismerkedem, eddig csak a kardió edzést tudom végigcsinálni, a karjaim úgy érzem még nem bírják megtartani a 84 kg-t, mert bizony Brigi segítségével most itt tartok :3. Hihetetlen érzés ráállni a mérlegre és egyre csökkenő számot látni. Bevallom őszintén párszor becsúsznak a csalós napok, de nagy meglepetésemre nem hízok vissza 3 kg-t, hanem tartja magát a súlyom ha éppen nem csökken.
A célom egyelőre a 75 az esküvőmig, az még 9 kg, de ebben az ütemben úgy érzem nem lesz gond :3. Hálás vagyok, hogy rátaláltam Brigi tanácsaira és tornáira, mert még sosem bírtam eddig a testedzést és a „diétát”. Nem gondoltam volna, hogy hosszabb ideig tartható, teljes megvonás nélkül. Képet egyelőre nem tudok mutatni, de ígérem amint elérem az első célom, megosztom veletek is. Hajrá mindenkinek és kitartást! :3”

Mesi
{

„80-85 kiló voltam mikor rátaláltam tavaly Brigire és már akkor felfigyeltem rá, nagyon motivált, hogy honnan indult és milyen csinos lett, mert tett érte. Novemberben karanténba kerültem 2 hétre (nem csináltam sajnos mást csak ettem és ettem) aztán jöttek az ünnepek is ráadásul, benne volt már a fejemben, hogy új év kezdetével elkezdem Brigit követni és belőle erőt meríteni. Január 4.-én 90 kg-t mutatott a mérleg. Na és akkor azt mondtam állj, elég volt a mértéktelen evésből és rendszertelen életmódból. Brigi kardió videóira kezdtem edzeni és követtem az étel tippjeit és fel is kerestem, segített, motivált. Ma betöltöttem a 70 kilót, sikerült 20 kilót fogynom, egyébként pajzsmirigy alulműködésem is van. Brigi olyan csodálatos átalakuláson ment át, hogy a nehezebb pillanatokban is ő motivált. Nincs még vége, szeretnék még 5-10 kilót fogyni és most már formálódni is. Nagyon örülök, hogy rátaláltam!”

Niki

 

{

„Nemrég határoztam el, hogy életmódot váltok, mert egyáltalán nem tetszett, amit a tükörben látok. A neten egy rakás diétát lehet találni, amik egy részét ki is próbáltam. Persze eredménytelenül. Ekkor találtam rá az Álomalakra, és Jámbor Brigitta Mozaik Étrendjére.
Ami tetszett benne, az az étrend variálhatósága. Mivel laktóz intoleranciám van, illetve gluténmentes étrendet is követek, ezért fontos, hogy az összetevőket variálni tudjam úgy, hogy én is fogyaszthassam. Ebben segít a Mozaik Étrend. Tényleg millió variáció lehetséges. Könnyen tartható diéta, könnyen elkészíthető receptekkel, és egyáltalán nem egyhangú. Örülök, hogy rátaláltam.
Az étrend személyre szabott, mellé beszereztem a Kardió Light Edzésprogramot is. Heti 3 alkalommal végzem a 30 perces kardió light edzésprogramot. Már most érzem a változást, de még az elején tartok. Köszönöm szépen Brigi! :)”

Henrietta

 

{

„Brigivel 1 órán keresztül beszélgettem Videós Konzultáción. Bár jóval fiatalabb nálam, a tudása és a feltett kérdéseimhez adott válaszai nagyon komoly tudásról és nagy tapasztalatról árulkodtak. Beszélgetésünk alatt úgy éreztem, mintha már ezer éve ismernénk egymást, és ez azért volt nagyon jó, mert bátran tudtam tőle kérdezni, nem feszélyezett semmi. Sok jó ötletet adott az életmódváltáshoz, a nekem való mozgásformákat is elmondta. Biztatott, hogy bátran vágjak bele. Nagyon kedves személyisége, pozitív kisugárzása sokat segített az indulásban.

Én a Mozaik Étrenddel szeretnék belevágni az életmódváltásba.
Már első áttekintéskor feltűnt, hogy milyen alapos, sokrétű és könnyen előállítható recepteket gyűjtött össze. Azért a Mozaik Étrendet választottam, mert ebben megtaláltam a változatosságot, ami, ahogy már a híres Cicero is megmondta: „gyönyörködtet”… 🙂 Hát én gyönyörködni és örvendeni szeretnék az új életmódomban, hogy soha ne adjam fel.”

Marianna

 

Programok Fogyáshoz

Életmódváltó Program Komplett Csomag

"Nagyon hálás vagyok neked Brigi, hogy kidolgoztad ezt a Programot! Összesen 40 kilótól szabadultam meg 1 év alatt! Megváltozott az életem, az emberek rám sem ismernek, nagyon boldog vagyok!
A Program nagyszerű, minden benne van, ami a fogyáshoz kell, érthetően és átláthatóan! Mindent köszönök!"

Szabina
Életmódváltó Program Komplett Csomag

„2 hónapja vásároltam meg az Életmódváltó Program Komplett Csomagot. Végre megértettem mindent. Már tudom, mit rontottam el eddig és, hogy mi is kell a sikeres fogyáshoz. Eddig 10 kg-t fogytam, sokkal erősebb és energikusabb vagyok, és olyan ruhákat hordok, amik már 6 éve porosodnak a szekrény mélyén. Egy álom vált valóra, köszönöm neked ezt az értékes programot!”

Rita
Életmódváltó Program Komplett Csomag

„94 kg-ról indultam 3 hónappal ezelőtt az Életmódváltó Program Komplett Csomaggal, mára már 79 kg-t mutat a mérleg!! Már ennek a 15 kg-nak borzasztóan örülök, de még messze a cél. 
A Program szuper, rengeteget tanultam belőle, más szemmel nézek már mindent. Boldog vagyok, hogy rátaláltam, hatalmas segítség az elinduláshoz, mindent megtanít, amit csak kell! Köszönöm!”

Szandi
Életmódváltó Program Komplett Csomag

„Az Életmódváltó Program Komplett Csomag helyre rakott a fejemben mindent. Annyi téves információt lehet találni az interneten és annyi ellentmondást, hogy teljesen összezavarodtam. Majd rátaláltam Brigire és a szuper tanácsaira, megvásároltam a programot és kitisztult minden. Az egész hozzáállásom is megváltozott, sokkal motiváltabb vagyok és élvezem minden pillanatát. Köszönöm, hogy segítesz és hogy vagy nekünk!”

Betti
Életmódváltó Program Komplett Csomag

Táplálkozási Program

„3 hónapja kezdtem el a Táplálkozási Programot és már 10 kg-tól megszabadultam. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a programra. Sokkal tisztábban látok mindent, már tudom mit és hogyan csináljak, hogy egészségesen elérjem a célomat. Már csak 5 kg van hátra, olyan boldog vagyok! :)”

Kati
Táplálkozási Program

„A Táplálkozási Program hatalmas segítség volt a számomra, mindent megtanultam belőle arról, hogy hogyan étkezzek, mit és mikor egyek és miért. Nagyszerű tudásanyag, amit egy életen át kamatoztatni tudok.”

Kornél
Táplálkozási Program

„A legjobb döntésem volt, hogy megvásároltam ezt a programot. Általa teljesen megváltozott a szemléletem, máshogy nézek az ételekre, jobban élvezem az étkezéseket és új ízeket ismertem meg. Köszönöm, hogy megtanítottál arra, hogyan táplálkozzam a célomhoz mérten. Eddig 7 kg-t fogytam 1,5 hónap alatt és nagyon jól érzem magam a bőrömben, visszakaptam az önbecsülésem!”

Barbi
Táplálkozási Program

Diétás Étrendek

Mozaik Étrend

„Közel 1,5 hónapja követem a Mozaik Étrendet. Nagyon szeretem, amit Brigi csinál, az Életmódváltó Program Komplett Csomaggal már 15 kg-t fogytam, most kiegészítettem a csomagot ezzel a hosszútávú étrenddel, és további 5 kg-t fogytam 1,5 hónap alatt. Az étrend nagyon tetszik, csodásak a receptek, nagyon finomak és változatosak, ahogy Brigitől már megszokhattam. Tudtam, hogy szuper lesz, de nem gondoltam, hogy ennyire. Nagyon komplett és összetett az étrend, én a sima verziót választottam, mert a komplett csomagból mindent megtanultam, és tudom hány kalóriát kell ennem, így nem kértem a személyre szabást. Nagyon jó étrend, könnyen követhető és rengeteg szuper recept van benne! Csak ajánlani tudom, hiszen az étrend önmagában is óriási segítség a fogyáshoz!”

Viki
Mozaik Étrend

„Nagyon jó étrend, pedig már vásároltam több különböző étrendet, több különböző szakembertől, de eddig ezzel az étrenddel vagyok a legelégedettebb! Kimagasló a többi közül szerintem, mert úgy érzem, ezt valóban nekünk írták. Ezt úgy értem, hogy Briginek szerintem nem az volt a célja, hogy ez az étrend után még eladjon 20 másikat és kiegészítse millió más programmal, hanem, hogy valóban egy hosszútávú megoldást adjon a táplálkozásban ezzel az étrenddel. Rengeteg recept és rengeteg variáció van benne, nagyon összetett az étrend, az étellistákkal – amiket egyépként más étrendekben sosem kaptam – még változatosabbá és személyre szabottabbá lehet tenni az étrendet. Valóban egy akármeddig követhető étrend és ezt nagyon értékelem. A receptek egyépként nagyon jók és tényleg finomak, úgyhogy szívből tudom ajánlani mindenkinek. : )
Hozzáteszem soha nem írtam még ajánlást senkinek, de úgy érzem Brigi és ez az étrend megérdemli!”

Anna
Mozaik Étrend

„1 hónap alatt 5 kg-t fogytam a Mozaik Étrenddel! A receptek csodásak, az étrend könnyen követhető. Én személyre szabással kértem, Brigi nagyon gyors volt, már másnap küldte nekem e-mailben a nekem szükséges kalória mennyiséget névre szólóan, és azt is leírta, hogy mennyivel csökkentsem a kalóriát, ha ennyit, meg annyit fogyok és érthetően leírta, hogyan alkalmazzam az étrendet, hogy nekem ideális legyen. Nagyon elégedett vagyok, mint az étrenddel, mint az eredménnyel!”

Barbi
Mozaik Étrend Személyre Szabással

Évekig tartó jojózás és éhezés után végre megvettem a Mozaik Étrendet. Eddig 9 kilót sikerült fogynom, ami előtte soha nem ment hiába küzdöttem bármennyire is. Most semmi éhezés nélkül fogyok, ráadásul tartósan. Konkrétan tele eszem magam, és még a csalás is belefér mellette. Nagyon hálás vagyok Briginek, hogy engem is megtanított fogyni.

Nóri
Mozaik Étrend

„Most rendeltem meg a Mozaik Étrendet és nagyon jól tettem. Az étrend nagyon hasznos, rengeteg receptet tartalmaz, amit én kombinálhatok össze, mikor mit akarok enni. Nagyon jó, hogy azonos a kalóriatartalmuk az ételeknek, és így szabadon választhatok. Köszönöm neked Brigi, nagyon szuper étrend és hatalmas segítség!”

Nóra
Mozaik Étrend

„1,5 hónap alatt 6 kg-t fogytam a Mozaik Étrenddel, köszönöm neked Brigi! Az étrend nagyon hasznos, rengeteg receptet tartalmaz, amik valóban változatosak és finomak, és legnagyobb örömömre szuper édességek is vannak benne! : )
Nagyon jó, hogy úgy kombinálhatom össze az étkezéseket, ahogy nekem tetszik, és az étellistákkal még jobban az én ízlésemre formálhatom, így valóban nagyon szerethető és hosszútávon követhető az étrend.”

Ildi
Mozaik Étrend

Diétás Étrendek 1200 – 2200 kalória között

„Szuper étrend, a receptek finomak, az étrend maga tényleg változatos, és mivel minden nap más a fogás, egy napot mindig duplázok vagy épp felcserélek egy étkezést, és így sosem unom meg. 2 hónapja követem így és 8 kg-t fogytam!!”

Kriszti
1400 Kalóriás Változatos Étrend + Receptek

„Nagyszerű étrend, pontos adagokkal, makrókkal és kalóriákkal. Nagyon hatékony, tiszta ételekkel, amik által szépen formálódik az alakom. 2 hónapja követem, 8 kg-t fogytam és magamra sem ismerek, ha a tükörbe nézek. Köszönöm!”

Bea
1400 Kalóriás Fitnesz Étrend + Makrók

„Végre egy étrend, amit tudok tartani! Már sokszor nekifutottam a diétának az elmúlt évek során, követtem sokféle étrendet, de a sok megvonástól sosem tudtam végig csinálni. Ez az első étrend, amiben azt érzem, hogy nem kell mindenről lemondanom. 3 hete követem és már lement 4 kg! Köszönöm!”

Kata
1700 Kalóriás Változatos Étrend + Receptek

„Jól összeállított étrend, ami ideális a céljaimhoz. Sokat edzem, amihez kell az energia és szuperül támogatja az izom fejlődésem. Nagyszerűen formálódik az alakom, épp úgy fejlődöm, ahogy szerettem volna.”

Mari
1600 Kalóriás Fitnesz Étrend + Makrók

„Az étrendben az a különleges, hogy nem érzem, hogy bármiről lemondanék. Olyan édességek vannak benne, amiket én ki nem találtam volna. Különleges, egyedi, mégis könnyen követhető és változatos. Imádom!”

Anita
1600 Kalóriás Változatos Étrend + Receptek

„Már 5 kg-t fogytam az 1. hónapban! Köszönöm Brigi ezt az étrendet, nagyon szépen változik és fejlődik a testem. Boldog vagyok!”

Dóri
1200 Kalóriás Fitnesz Étrend + Makrók

„Imádom a receptjeid, mert könnyen és gyorsan elkészítem munka után is és nagyon finomak. Az étrend könnyen követhető és változatos, egyszerűen szuper. Már 7kg-t fogytam az elmúlt 1,5 hónapban. Olyan boldog vagyok, köszönöm! :)”

Bogi
1400 Kalóriás Változatos Étrend + Receptek

„Végre egy étrend, ami nem salátákból és csirkéből áll. Megenged édeségeket, így nem érzem, hogy nélkülöznék. Nekem ez a legegyszerűbb. A recepteket könnyű elkészíteni, hamar megvan, így a hétköznapokban sem okoz gondot a diéta betartása.”

Máté
2200 Kalóriás Változatos Étrend + Receptek

„Nagyon elégedett vagyok az étrenddel. Igazi tiszta fitnesz étrend, ideális fehérje, szénhidrát és zsír bevitellel. Hatékony fogyáshoz és izomépítéshez egyaránt, ajánlom.”

Laci
1600 Kalóriás Fitnesz Étrend + Makrók

Otthoni Edzésprogramok

Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram

Nekem ez a Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram is izzasztó az én túlsúlyommal. 20 éves vagyok és 120 kg. Most jött el az a pont, hogy most már elég és változtatni akarok. Köszönöm, hogy megcsináltad ezt az edzésprogramot és gondolsz ránk, túlsúlyosokra is. Ez a program most a legnagyobb segítőm, remélem végül nekem is sikerülni fog az álom súly.”

Niki
Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram

„Végre egy edzésprogram, amiben sikerélményem volt! Köszönöm neked, hogy megcsináltad ezt a programot és gondolsz ránk, túlsúlyosokra. Nagyon jól esik ez a mozgás, kellemesen elfáradok tőle. És, ha szabad megjegyeznem, nagyon kellemes hangod van, egyben figyelemfelkeltő és bátorító!”

Gabi
Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram

„Végre valaki megértette, hogy 105kg-val nem tudunk fél órát végig ugrálni, sőt még tíz percet se. Ez az Edzésprogram szuper, valóban túlsúlyosoknak készült. Végre egy edzés, amit végig is tudok csinálni és egészségesen megmozgat, nem terhel túl. Köszönöm!”

Adri
Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram

„Nagyon jó ez az edzésprogram. Köszönöm, hogy gondolsz azokra, akik nincsenek hozzászokva a mozgáshoz, hiszen nem megy minden azonnal, csak fokozatosan. Ez a program nagyon sokat segít, hogy egy kis mozgást vigyek az életembe és hozzászoktassam a testemet az aktívabb élethez.”

Kati
Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram

„Évek óta nem mozogtam, 50kg túlsúlyom van és végig tudom csinálni. Most tartok az első hét végén, érzem, hogy jó hatással van rám. Köszönöm neked!”

Gábor
Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram

6 hete kezdtem el a Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogramodat, és szeretném visszajelezni, hogy nagyon meg vagyok elégedve vele! Nagy túlsúly van rajtam (és 6 hete még többel kezdtem), de hol jobban, hol lazábban végezve, de le tudom tolni az edzéseket. Nagyon örülök, hogy végre az én "kategóriám" számára is elérhetők olyan gyakorlatok, amik sikerélményt okoznak. Fantasztikus munkát végeztél eddig is, és kívánok neked sok erőt és kitartást a folytatáshoz!”

Ildi
Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram

Kardió Light Edzésprogram

„A Kardió Light Edzésprogramod a kedvencem!
Imádom, hogy felviszi a pulzusom, mégsem kell ugrálni, guggolni benne. Végre nem fájnak a térdeim, mégis rengeteg kalóriát égetek!

Hihetetlen, hogy ilyen kíméletes torna, mégis így felemeli a pulzust! Nekem 150-re simán felviszi, imádom!”

Lilla
Kardió Light Edzésprogram

Nagyon szuper Edzésprogram! Tetszik, lelkes vagyok! Nem uncsi és nagyon jól megmozgat minden izmot.
3 kisgyermekem van, velem csinálják ők is. Izgatottan várják hogy holnap újra edzünk. Nagyon leizzadtunk, minden izmom érzem.
Az is jó, hogy nem az az őrült izomláz van, csak érzem azért minden izmom. A gerincemmel is gond van, emiatt nem csinálhatok akármit, de ez tökéletes edzés. Nagyon hálás vagyok!

Bernadett
Kardió Light Edzésprogram

„Imádom ezt az edzésprogramot.
Nagyon jól megmozgat, érzem az egész testemet.
Szépen elkezdtem formásodni az elmúlt hetekben, látom a tükörben, hogy vékonyabb lettem. Olyan boldog vagyok!
Még csak a program felénél tartok, de már 5 kg-t fogytam és sokkal jobban érzem magam.
Várom és élvezem az edzéseket. Imádom, hogy ilyen hatékony, mégsem terhelem túl magam! Köszönöm szépen!”

Dóri
Kardió Light Edzésprogram

„Nagyon jó edzésprogram!
Hatékonyan égeti a kalóriákat, nem terhel meg túlságosan. Szuper zsírégetésre.

Eddig 6 kg-t fogytam vele 4 hét alatt, elégedett vagyok!
Ajánlom!”

Ricsi
Kardió Light Edzésprogram

Köszönöm Brigi ezt a szuper edzésprogramot!

Végre rendszeresen edzhetek, mert már nem fájnak a térdeim. Régóta kerestem már egy olyan programot, amit bírnak az ízületeim.

Köszönöm, hogy gondoltál ránk is, és hogy mindamellett, hogy kíméletes, még hatékony is! Nekem 150-160 körülre felviszi a pulzusom. Hihetetlen, hogy erre képes mindenféle ugrálás nélkül. Fantasztikus, ezt nekem találták ki!”

Viki
Kardió Light Edzésprogram

4. hete a Kardió Light Edzésprogramot csinálom.

A 4 hét alatt lement 4,5 kg és csípőből 3 cm.
Comb, hasból pedig 2-2cm!

Elégedett vagyok!
Lassan de biztosan haladok a céljaim felé

Bernadett
Kardió Light Edzésprogram

„8 hete csinálom a Lapos Has Edzésprogramot, és elkezdtek látszani a kockáim!! El sem hiszem, úgy örülök neki! Ezek után nincs megállás, motiváltabb vagyok, mint valaha!!
Az edzésprogram nagyon jó, hatékony és élvezetes! Csak ajánlani tudom! :)”

Virág
Lapos Has Edzésprogram

„Szuper ezdésprogram, már 4 hét után úgy érzem kerekedett a fenekem!! Imádom az edzéseket, mert érzem, hogy hatékony, és mindemellett élvezetes is. Én minibanddel végzem a gyakorlatokat, nekem az van itthon. Úgy érzem nemsokára beszerzek egy nehezebb szalagot is! 🙂

Kitti
Popsi Tuning Edzésprogram

Személyre Szabott Edzésterv

3 hete kezdtem edzőterembe járni, és azóta próbáltam időpontot egyeztetni személyi edzésre, ahol egy edzésterv elkészítésére szerettem volna megkérni az adott edzőt. Sajnos ezt a mai napig nem sikerült összehozni. Aztán 3 nappal ezelőtt megláttam Brigi legújabb szolgáltatását, a Személyre szóló edzésterv készítést. Hatalmas volt az öröm, hiszen már közel 2 éve követem Brigi munkásságát, több alkalommal igénybe vettem már a segítségét valamilyen módon. Nem gondolkodtam, rögtön lecsaptam a lehetőségre, és megrendeltem egy fitnesztermi edzéstervet, heti 3 napra. S itt jött a NAAAGY meglepetés... Alig 48 óra múlva(!!!) megérkezett az e-mail fiókomba egy olyan edzésterv, ami teljesen rám van szabva. Brigi minden kérésemet, problémámat maradéktalanul figyelembe vette, s mindezt egy nagyon igényesen, profin és részletesen összeállított formában. Minden feladatnál érthető, világos utasításokat és színes fotókat kaptam, hogy tökéletesen el tudjam végezni a mozdulatokat. Teljesen elégedett vagyok az edzéstervvel, abszolút megérte az árát.

Szabina
Személyre szabott edzésterv

„Személyre szabott edzéstervet rendeltem, az edzésterv hamar megérkezett, pontos kivitelezéssel, teljesen rám szabva. Nagyon szeretem, teljesen elégedett vagyok! Brigi figyelembe vett mindent, amit kértem, és teljesen a céljaimhoz és a jelenlegi edzettségi állapotomhoz igazította az edzéstervemet. Köszönöm Brigi, csak ajánlani tudlak!”

Lilla
Személyre szabott edzésterv

„Nagyon jó edzéstervet kaptam, amit Brigi kiküdött nekem e-mailben. Nagyon elégedett vagyok a munkájával, érzem és látom magamon a fejlődést. Ha úgy érzem majd, hogy nehezíthetek, akkor ismét fogok kérni tőle edzéstervet!”

Dani
Személyre szabott edzésterv

Még több sikersztori

„Keves Brigi! Áprilisban találtam RÁD, 90 kg felett voltam. Fotó nem készült rólam sem áprilisban, sem manapság, amikor 80 kg Alá esett a súlyom!!!Nem is tűnt fel, csak a ruháimon vettem észre. És ezt Neked köszönhetem!!! A tornáknak, a táplálkozási tanácsaidnak, gyors remek egészséges ételeidndek, s lelki bíztatásaidnak is!!! Hálás vagyok érte, magam sem hittem, hogy ekkora változásra leszek képes 67 évesen, 20 éve pajzsmirígy alulműködés mellett!!! Ezért is olyan különleges a Te hatékony segítséged!!!!! Köszönök MINDENT!

Alíz

Kb. 5 kg plusz van rajtam jelenleg, ami az ősszel jött fel rám, és az azt megelőző diéta utáni  mértéktelen édességevés eredménye. 

Eldöntöttem, hogy ebből elég, ha nem akarok még többet hízni, másképp kell étkeznem.

Brigi oldalára véletlenül találtam rá, viszont tetszett, hogy nincs ráerőltetés semmire, viszont van eredmény, sokszor nagyon látványos.
Mozogni is szeretnék, de az utóbbi időben ezt elhanyagoltam, így az állóképességem nem túl jó volt… 
Harmadik hete csinálom Brigi 16 hetes edzésprogramját (mellette odafigyelek az étkezésre is).
Azért tetszik, mert végig tudtam csinàlni, úgy, hogy elfáradtam, de sikerélményt adott. 🙂 A pihenőnap az elején nagyon praktikus, mert van idő regenerálódni, nem hagysz ki miatta edzést, és nem adod fel a bűntudat miatt…
Tehát észrevétlen beépült az életembe, várom mindig a következő alkalmat, ami mindig csak egy picivel több, viszont hozzáfejlődök, tehát lassan fel sem tűnik.
Ami nekem a legfontosabb, az a sikerélmény, hogy ma is csináltam valamit magamért és úgy érzem ezt hosszú távon is tartani tudom.
Ági

16 hetes Zsírégető Edzésprogram

„Sziasztok!
10 éves korom óta súlyproblémákkal küzdök. 12-13 évesen már 80kg voltam. Akkor még nem is érdekelt. De ahogy kamaszodtam egyre kínosabb lett, hogy jóval nagyobb vagyok, mint az átlag. Majd mikor középiskolás lettem elkezdett még jobban zavarni. Kipróbáltam mindenféle diétát. Tojásdiéta, káposztaleves kúra, koplaltam, mégsem javult. Majd rátaláltam a fogyókúrás bogyókra. Persze csodát vártam tőlük. Azt gondoltam, ha szedem, akkor mellette zabálhatok (természetesen enni szeretek). 😀 Ugye ezzel sem sikerült. Aztán egy időre mellékvágányra tettem a dolgot, mondván elfogadom magam, jó ez így, így szeret mindenki. Majd pár évvel ezelőtt elkezdtem ***-ni, ami nekem semmit nem segített. Jó,gondoltam kipróbálom a *** termékeket, hisz jönnek mindig ellenőrizni, biztos kitartok majd. Na igen, csak én ott olyat fogtam ki, aki koplaltatott és a hormonjaim totál megbolondultak. Szóval a ***-al leadott 3kg-ból lett hamarosan +9kg. Próbáltam a ***-ot, de nekem azok az ételek ehetetlenek voltak illetve egyáltalán nem pénztárcabarát.
Aztán egyszer rábukkantam Brigi csoportjára a facebookon. Annyira irigyeltem mikor láttam az előtte-utána képeit. Tudtam, hogy én is ezt akarom. Július közepén belevágtam, elkezdtem Brigi kardió és kardió light videójára edzeni. Minden nap. Én aki még megmozdulni is lusta voltam. Mellette persze az étkezési szokásaimon is változtattam.
Szeptember elején megvettem Brigi 1500kcal étrendjèt, amiben számomra könnyen elkészíthető, finom ételek vannak. Egyik nagy nehézségem a fogyásban,hogy nem szeretem a csirkemellet, de nagy nehezen leküzdöm. Júliusban 103 kg-val indultam neki,amiből november elejére 93kg lett. Nagyon lassan indul el nálam. Nobemberben volt pár mélypontom,nem figyeltem oda majd jött a karácsony. Visszajött 4kg. Most újra belevágok,hatalmas elszántsággal, hogy még 15kg-tól megszabaduljak. Brigi, nagyon hálás vagyok és köszönök minden segítséget,mert eddig még soha senkivel nem sikerült ennyit fogynom.
Kitartást kívánok mindenkinek,mert tudom hogy rettentő nehéz, de megéri! :)”
Egyik Kedves Álomalak Tagunk beszámolója

„Jövő hónapban lesz egy éve, hogy csinálom a kardió edzést, heti 5 alkalommal, amit túlsúlyosoknak, ugrálás nélkül készítettél, csak hétvégén nem csinálom, és azóta a vércukrom, és minden értékem sokkal jobb lett. Igaz, nem túl sokat fogytam, 5-6 kg-ot, mert az étrendet nem tudom jól megválasztani, de így is sokkal jobb a közérzetem.

Mindig nagyon jó érzés, amikor becsületesen végigcsinálom. Tényleg minden porcikám felpezsdül, könnyűnek érzem magam és megnő az önbecsülésem, hogy megint végigcsináltam, teljes erőbedobással.
Sokat változott a formám, főképp a combom, és a fenekem formásodott, de még a karomon is észrevettem fésülködés közben, hogy nem lóg a bőr, hanem izom keletkezett.
Amit nem tudok jól csinálni, az az étkezés, pedig tudom tőled, hogy 70 %-ban, azon múlik a fogyás és csak 30%-ban az edzés.
A fiam is edző, ő ajánlotta nekem a Te videódat, most ő nem dolgozik ebben és ő is mindig mondja az étkezést, de az sokkal nehezebb nekem, mint a mozgás.
Nagyon tisztellek azért, amit végigcsináltál, és amit most is teszel azért, hogy az emberek egészségesebben tudjanak élni, és szeretem, hogy mindig mosolyogsz és bíztatsz. Köszönöm.”
Kati

(69 éves)

„Kedves Brigitta, nagyon hálás vagyok, a sok fáradozásáért, nem tudok betelni a kitartásodért, a sok-sok munkáért, amit befektetett azért, hogy nekünk ne kelljen magunktól rájönni, mit tegyünk a saját egészségünkért, büszke lehetsz Önmagadra, a sok kitartó kutatásaidra. Ennyi pénzért ilyen sok mindent leírni, ez nem sok érte egyáltalán, és még mindent nem is néztem meg még, olyan boldog vagyok, és hálás is, nem tudom szavakkal kifejezni, holnaptól kezdem az edzést, nagyon jó egészséget kívánok.”

Józsi

Életmódváltó Program Komplett Csomag

„Szia Brigitta! Tudom, sok ilyen üzenet érkezik hozzád, de azért leírom a gondolataim!
Amióta rádtaláltam, teljesen új értelmet nyert a „diétám” fogalma. Ugyanis eddig görcsösen rástresszeltem erre az egészre. Nem ettem semmi finomat, az étrendem pedig már már csak zöldségből és csirkemellből állt. DE általad sikerült életmódot váltanom, amiért iszonyatosan hálás vagyok!
Motiválsz minket (akik életmódot szeretnének váltani, fogyni akarnak) sok receptedet kipróbáltam már, mind nagyon finom és laktató. Hála neked tudok fogyni éhezés nélkül is. Már három kg le is ment (pedig nekem függőségem a kaja :D) KÖSZÖNÖM!”

Fanni

„Kedves Brigitta! Szeretném kifejezni csodálatomat a „munkád” iránt! Hónapok óta figyelemmel követem a munkásságod.
Általad már többször is kedvet kaptam az egészséges életmódhoz, de eddig nem voltam kitartó. Bár sikereket értem el és fogytam, végül mindig feladtam, mert érzelmi- evésbe menekültem.
De ezúttal érzem, hogy más! Picit több, mint egy hete álltam neki ismét a tanácsaidat követve az életmódváltásnak. Ennek köszönhetően már nincs felpuffadva a testem és már sokkal jobban érzem magam.
Ma elkezdtem az edzéseket is a videóid alapján. A túlsúlyosoknak szóló átmozgató videóddal kezdtem.
Most végeztem vele és kicsattanok.
El sem tudom mondani mennyire fantasztikusan esett ez a kis mozgás! Célom minél fokozatosabban haladni természetesen.
Miattad kezdem visszanyerni az önbizalmam és a jó kedvem. Egyszóval: KÖSZÖNÖM!!”

Györgyi

„Kedves Brigitta! Remèlem tudod, hogy ilyen szuper ès hasznos videói rajtad kivül senkinek nincsenek, ennyi kreativ receptötletet sehol a neten nem lehet találni. Èn őszintèn tiszta szìvből hálás vagyok a rengeteg receptèrt ès szerintem ez egy olyan felbecsülhetetlen segitsèg, ami elengedhetetlen a sikeres èletmódváltáshoz. Mèltón büszke lehetsz magadra, mert a legnevesebb fitneszguruk sem osztanak meg ilyen jellegü ötleteket sehol. Vannak akik kiadtak egy receptkönyvet PDF formában, de a te ötleteid messze felülmúlják azokat a recepteket. Nekem mindig is az ètkezès okozott legnagyobb problèmát, mert a csirkemell ès zabkàsàn kimerült a vàlasztèk. Tudom, hogy a szavak nem igazàn tudjàk a hàlàmat kifejezni, de mègis szeretnèk neked nagyon nagy köszönetet mondani, Isten gazdag àldàsàt kìvànom az èletedre ès fizesse meg a fàradhatatlan munkàdat.”

Csilla

„Azt hiszem mindenki nevében, aki követi a dolgaid óriási köszönetet mondhatok neked a segítségedért.
Személy szerint én nagyon büszke vagyok rád. Végre valaki, aki nem nagyképű, és valóban foglalkozik a túlsúlyosokkal is. Köszönjük Brigitta.”

Katalin

„Szia Brigitta! Egy hónapja követem a tippjeidet és azóta sokkal több önbizalmam van, és 4 kilótól szabadultam meg! Annyira sok motivációt adtál, nagyon hálás vagyok! Most látom tisztán csak, hogy mi is kell ahhoz, hogy egészségesebben étkezzünk és ezzel együtt még fogyjunk is! Köszönöm !!!”

Anna

„Szia! Nagyon szeretnék én is köszönetet mondani neked. Heti négyszer edzek a videóidra, illetve a recepteid alapján eszek nagyon sok mindent. Sajnos a szakmámból kifolyólag rengeteget ülök, és túlsúly is rakódott rám. De amióta elkezdtem edzeni “veled”, azóta folyamatosan jönnek le a kilók, és sokkal több energiám van. Nagyon köszönöm tényleg a motivációd, és a segítséged. Célom még mínusz 10 kg, de már a kitűzött mínusz 15 kg-ból lement 5 kg. Nagyon motiválók a videók és a receptek is szuperek, egyszerűen imádom. És példakép vagy számomra, mert mindig nézem a képeid, hogy régen hogy néztél ki, és most mennyire más vagy.  Köszönöm tényleg neked!”

Egy lelkes követö

error: Védett tartalom!