Ki vagyok és mit nyújtok az embereknek?

Személyes 30 kg fogyás tapasztalattal, fitness edző képesítéssel egy olyan módszert mutatok az embereknek, amivel egészségesen, tartósan és élvezhető, szerethető módon tudnak fogyni és alakot formálni!

jámbor brigitta fitness edző kép bizonyitvánnyal

Jámbor Brigitta vagyok, Fitness Edző.

Nem képviseltem mindig a fitt életet, régebben súlyfelesleggel küzködtem. Mindig le akartam fogyni, de nem tudtam, hogy hogyan fogyjak le végleg,
visszahízás nélkül. A rengeteg próbálkozás és csalódás után feladtam és végül 86 kg-san már végképp nem éreztem jól magam.

A változást végül rengeteg tanulást követve az életmódváltás hozta meg. Teljesen megváltoztattam az étkezési szokásaimat és kialakítottam egy olyan életmódot, amivel könnyedén lehet fogyni és mégsem nélkülözik az ember. Nincs hiány édességből, sós finomságokból, mégis fitten és egészségesen. Az eredmény pedig a rohamosan csökkenő ruhaméretek!

jámbor brigitta 30 kg fogyás kép

A tudásom évek óta bővítem és Fitness Edzőként a célom, hogy a tudásom átadjam és, hogy Te is elérd a célodat! 

Hatalmas boldogsággal tölt el az a sok levél, amit írtok nekem, hogy milyen sokat fogytatok, 10-20-30 kg-kat és ez óriási öröm a számomra. Boldog vagyok, hogy ilyen sokatoknak segíthettem elérni a céljaitokat és a személyes célom, hogy minél több embernek sikerüljön.
Hogy Te is elérd azt az alakot, amire vágysz, mert képes vagy rá!

Az Álomalakkal az egészséges és tartós fogyást, valamint az alakformálást képviselem egy szerethető és élvezhető életmódban.
Változatos étrenddel, ízletes ételekkel és szórakoztató edzésekkel könnyű a fogyás.
A végeredmény pedig az elégedettség érzése, ahogy a tükörbe nézel! Mert elérted a célodat! És ez a világ egyik legjobb érzése!

Média szerepléseim:

jámbor brigitta femina cikk

Femina cikk

jámbor brigitta fókusz riport

Fókusz riport

jámbor brigitta kiskegyed újságcikk

Kiskegyed újságcikk

jámbor brigitta fitness edző kép

.

Miért engem válassz?

Mert én is jártam már a cipődben és tudom milyen 30 kg-t fogyni.
Végigmentem már én is ezen az úton, tapasztaltam, átéltem.

Mert a célom a Te célod!
Hiszem, hogy nincs lehetetlen. Minden tudásommal és tapasztalatommal segítelek Téged a fogyásban és alakformálásban!

A célom, hogy büszkén és elégedetten állj a tükör előtt, hogy kihozzam Belőled a maximumot!

 

„Kedves Brigi! Az Életmódváltó Program Komplett Csomaggal már -15 kg-nál tartok 4 hónap alatt, sokkal jobban érzem magam a bőrömben, rengeteget változott a testem, ami hatalmas örömmel és motivációval tölt el. Még nem állok meg, még nincs vége, megyek tovább előre! Nagyon köszönöm neked! 🙂 Mindenkinek eldicsekedtem mikor a tévébe voltál hogy ismerlek és hogy te segítettél nekem 🙂 Mindemellett inzulinrezisztens voltam, cukorbeteg, napi négyszer szúrtam már magam, most pedig nagyon tökéletes a cukrom öt öt és minden gyógyszert és minden injekciót elhagytam. Az orvos nem hitt benne én hittem és nekem lett igazam, meg neked 🙂 Tőled vagyok erős!”

Rea

Életmódváltó Program Komplett Csomag

“85 kg-osan utaltam magam. 75 kg voltam amikor azt mondtam elkezdek fogyozni, aztán híztam 10kg-t. :'( Az Életmódváltó Program Komplett Csomag azért tetszett, mert nem éheztem. A receptek könnyen elkészíthetőek voltak. Volt kezdő torna, ami nekem bejött. A haladót nem bírtam, ezert tekertem és tapostam. Most itt tartok. Még messze a cél, de a recepteket imádom és a motivációs kisfilmeket is 😀 85kg voltam, most 71kg vagyok.”

Szilvi

Életmódváltó Program Komplett Csomag

„A 2020-as évet 94 kg-mal kezdtem. Új év, új élet, nagy elhatározás a változás felé. Megnéztem a táplálkozással kapcsolatos videóidat, megrendeltem az Életmódváltó Program Komplett Csomagot, kiírtam a recepteket. A vírus alatti bezártság időszakában a tornáid jelentették számomra a napi mozgást. Amikor végre lehetett, minden nap 5-6 km-t gyalogoltam, vagy elmentem biciklizni. A tornáidat továbbra is a TV-n szeretem nézni, minden reggel itt vagy velem a szobában.
Hatalmas öröm volt, amikor októberben a mérlegen 7-essel kezdődött végre a szám, most 78,9 kg vagyok. Még mindig nagynak érzem magamat, a hasam se lapos. Most, hogy Neked írok, előkerestem a 2 évvel ezelőtti fotóimat és alig ismertem egykori magamra, így látom igazán a változást. Kész csoda, hogy találtam képet, legtöbbet kitöröltem, mert látni se bírtam magamat, vagy csak a felsőtestemet hagytam meg a fényképekről. Mindamellett, hogy könnyedén feljövök –akár naponta többször is a 4. emeletre – nem fáj semmim, jó a közérzetem, nőtt az önbizalmam. Új nadrágokat vettem és örömmel ajándékoztam el a régieket. Jövő héten leszek 60 éves, hát ennél nagyobb ajándék nekem nem is lehetne, hogy ezt meg tudtam valósítani a Te segítségeddel.
Egy végtelenül kedves, rokonszenves lány vagy, hálás vagyok Neked, amiért hozzásegítettél a fogyáshoz. A mozgás a mindennapjaim része lett, boldog vagyok, jól érzem magam a bőrömben. Köszönöm Neked, Brigi!”

Ilona

Életmódváltó Program Komplett Csomag

Ha kérdésed lenne, írj nekem bátran az

info@alomalak.hu 

e-mail címre!

error: Védett tartalom!