Diétás Étrendek

Hatékony fogyás éhezésmentesen!

{

„Imádom a receptjeid, mert könnyen és gyorsan elkészítem munka után is és nagyon finomak. Az étrend könnyen követhető és változatos, egyszerűen szuper. Már 7 kg-t fogytam az elmúlt 1,5 hónapban. Olyan boldog vagyok, köszönöm! :)”

Bogi,

1400 Kalóriás Változatos Étrend + Receptek

Ha egészségesen és hatékonyan szeretnél fogyni, itt megtalálod a megoldást!

mozaik étrend tartalom

Mozaik Étrend

Egy végtelen diétás étrend!

A Mozaik Étrend 80 db diétás, fehérjedús receptet tartalmaz, étellistákkal és mérettáblázattal.

Több, mint 160.000 különböző variálhatósága miatt, nem csak napokig vagy hetekig, hanem hónapokig, akár évekig is tudod változatosan követni!

Heti Étrendek

változatos diétás étrendek+receptek választható kalóriaszükségletnek megfelelően

Változatos Étrend + Receptek

Egy igazán szerethető diétás étrend, változatos ételekkel, édes és sós fitt finomságokkal, hogy egy pillanatra se gondolj a csalásra.

Fitnesz Étrend + Makrók

Fehérjedús diétás fitnesz étrend makrókkal, 20% zsír, 40% szénhidrát és 40% fehérje bevitellel. Fogyj és formásodj tudatosan!

fitnesz étrend makrókkal
fitnesz étrend makrókkal

Fitnesz Étrend + Makrók

Fehérjedús diétás fitnesz étrend makrókkal, 20% zsír, 40% szénhidrát és 40% fehérje bevitellel. Fogyj és formásodj tudatosan!

Akik már kipróbálták

„Szuper étrend, a receptek finomak, az étrend maga tényleg változatos, és mivel minden nap más a fogás, egy napot mindig duplázok vagy épp felcserélek egy étkezést, és így sosem unom meg. 2 hónapja követem így és 8 kg-t fogytam!!”

Kriszti
1400 Kalóriás Változatos Étrend + Receptek

„Nagyszerű étrend, pontos adagokkal, makrókkal és kalóriákkal. Nagyon hatékony, tiszta ételekkel, amik által szépen formálódik az alakom. 2 hónapja követem, 8 kg-t fogytam és magamra sem ismerek, ha a tükörbe nézek. Köszönöm!”

Bea
1400 Kalóriás Fitnesz Étrend + Makrók

„Az étrendben az a különleges, hogy nem érzem, hogy bármiről lemondanék. Olyan édességek vannak benne, amiket én ki nem találtam volna. Különleges, egyedi, mégis könnyen követhető és változatos. Imádom!”

Anita
1600 Kalóriás Változatos Étrend + Receptek

„Jól összeállított étrend, ami ideális a céljaimhoz. Sokat edzem, amihez kell az energia és szuperül támogatja az izom fejlődésem. Nagyszerűen formálódik az alakom, épp úgy fejlődöm, ahogy szerettem volna.”

Mari
1600 Kalóriás Fitnesz Étrend + Makrók

„Imádom a receptjeid, mert könnyen és gyorsan elkészítem munka után is és nagyon finomak. Az étrend könnyen követhető és változatos, egyszerűen szuper. Már 7kg-t fogytam az elmúlt 1,5 hónapban. Olyan boldog vagyok, köszönöm! :)”

Bogi
1400 Kalóriás Változatos Étrend + Receptek

„Végre egy étrend, ami nem salátákból és csirkéből áll. Megenged édesdégeket, így nem érzem, hogy nélkülöznék. Nekem ez a legegyszerűbb. A recepteket könnyű elkészíteni, hamar megvan, így a hétköznapokban sem okoz gondot a diéta betartása.”

Máté
2200 Kalóriás Változatos Étrend + Receptek

„Végre egy étrend, amit tudok tartani! Már sokszor nekifutottam a diétának az elmúlt évek során, követtem sokféle étrendet, de a sok megvonástól sosem tudtam végig csinálni. Ez az első étrend, amiben azt érzem, hogy nem kell mindenről lemondanom. 3 hete követem és már lement 4 kg! Köszönöm!”

Kata
1700 Kalóriás Változatos Étrend + Receptek

„Már 5 kg-t fogytam az 1. hónapban! Köszönöm Brigi ezt az étrendet, nagyon szépen változik és fejlődik a testem. Boldog vagyok!”

Dóri
1200 Kalóriás Fitnesz Étrend + Makrók

error: Védett tartalom!