Diétás Étrendek

Fogyj könnyen és hatékonyan!

{

„Imádom a receptjeid, mert könnyen és gyorsan elkészítem munka után is és nagyon finomak. Az étrend könnyen követhető és változatos, egyszerűen szuper. Már 7 kg-t fogytam az elmúlt 1,5 hónapban. Olyan boldog vagyok, köszönöm! :)”

Bogi,

1400 Kalóriás Változatos Étrend + Receptek

Ha egészségesen és hatékonyan szeretnél fogyni, itt megtalálod a megoldást!

Étrendjeim

változatos diétás étrendek+receptek választható kalóriaszükségletnek megfelelően

Változatos Étrend + Receptek

Egy igazán szerethető diétás étrend, változatos ételekkel, édes és sós fitt finomságokkal, hogy egy pillanatra se gondolj a csalásra.

Fitnesz Étrend + Makrók

Fehérjedús diétás fitnesz étrend makrókkal, 20% zsír, 40% szénhidrát és 40% fehérje bevitellel. Fogyj és formásodj tudatosan!

fitnesz étrend makrókkal
fitnesz étrend makrókkal

Fitnesz Étrend + Makrók

Fehérjedús diétás fitnesz étrend makrókkal, 20% zsír, 40% szénhidrát és 40% fehérje bevitellel. Fogyj és formásodj tudatosan!

Akik már kipróbálták

„Szuper étrend, a receptek finomak, az étrend maga tényleg változatos, és mivel minden nap más a fogás, egy napot mindig duplázok vagy épp felcserélek egy étkezést, és így sosem unom meg. 2 hónapja követem így és 8 kg-t fogytam!!”

Kriszti
1400 Kalóriás Változatos Étrend + Receptek

„Nagyszerű étrend, pontos adagokkal, makrókkal és kalóriákkal. Nagyon hatékony, tiszta ételekkel, amik által szépen formálódik az alakom. 2 hónapja követem, 8 kg-t fogytam és magamra sem ismerek, ha a tükörbe nézek. Köszönöm!”

Bea
1400 Kalóriás Fitnesz Étrend + Makrók

„Az étrendben az a különleges, hogy nem érzem, hogy bármiről lemondanék. Olyan édességek vannak benne, amiket én ki nem találtam volna. Különleges, egyedi, mégis könnyen követhető és változatos. Imádom!”

Anita
1600 Kalóriás Változatos Étrend + Receptek

„Jól összeállított étrend, ami ideális a céljaimhoz. Sokat edzem, amihez kell az energia és szuperül támogatja az izom fejlődésem. Nagyszerűen formálódik az alakom, épp úgy fejlődöm, ahogy szerettem volna.”

Mari
1600 Kalóriás Fitnesz Étrend + Makrók

„Imádom a receptjeid, mert könnyen és gyorsan elkészítem munka után is és nagyon finomak. Az étrend könnyen követhető és változatos, egyszerűen szuper. Már 7kg-t fogytam az elmúlt 1,5 hónapban. Olyan boldog vagyok, köszönöm! :)”

Bogi
1400 Kalóriás Változatos Étrend + Receptek

„Végre egy étrend, ami nem salátákból és csirkéből áll. Megenged édesdégeket, így nem érzem, hogy nélkülöznék. Nekem ez a legegyszerűbb. A recepteket könnyű elkészíteni, hamar megvan, így a hétköznapokban sem okoz gondot a diéta betartása.”

Máté
2200 Kalóriás Változatos Étrend + Receptek

„Végre egy étrend, amit tudok tartani! Már sokszor nekifutottam a diétának az elmúlt évek során, követtem sokféle étrendet, de a sok megvonástól sosem tudtam végig csinálni. Ez az első étrend, amiben azt érzem, hogy nem kell mindenről lemondanom. 3 hete követem és már lement 4 kg! Köszönöm!”

Kata
1700 Kalóriás Változatos Étrend + Receptek

„Már 5 kg-t fogytam az 1. hónapban! Köszönöm Brigi ezt az étrendet, nagyon szépen változik és fejlődik a testem. Boldog vagyok!”

Dóri
1200 Kalóriás Fitnesz Étrend + Makrók

error: Védett tartalom!