a lapos has titka így lesz lapos hasad bejegyzés képe

Sokak számára az álomalakhoz hozzá tartozik a lapos has. Rengeteg nő vágyik szép, tónusos vagy éppen izmos, kockás hasra.

A lapos has elérése sokkal összetettebb, mint hinnénk. Ha nem születtél olyan génekkel, hogy alapból mindig lapos volt a hasad, akkor meg kell hoznod pár áldozatot érte. Nem elég pusztán a hasizmok erősítése, a felülések szüntelen ismétlése. A hasizom gyakorlatokkal szépen fejleszthető a hasizom, viszont az izmok felett elhelyezkedő zsírréteget nem tünteti el. Ahhoz, hogy a has lapos és esztétikus legyen a hasizom gyakorlatok mellett oda kell figyelni a táplálkozásra. Ha a táplálkozás nincs rendben, akkor el kell búcsúzni a várva várt lapos hastól, vagy hogy a hasizmunk szép kockákat ível a hasunkra.

A várt eredménytől 3 dolog választ el:

MOZGÁS

Egyaránt kell végeznünk zsírégető edzéseket és hasizom erősítő edzéseket is. Az elsővel szépen leolvasztjuk a felesleges zsírréteget a hasunkról, míg a másodikkal formásabbá varázsoljuk azt. Így lesz a végeredmény igazán tökéletes. A has edzéséről itt olvashatsz bővebben!

TÁPLÁLKOZÁS

Míg a mozgás 30%-ban, addig a táplálkozás 70%-ban befolyásolja az alakunkat. Ha lapos hasat szeretnénk, oda kell figyelnünk az étkezésünkre! Egészségesen és rostban gazdagon kell táplálkoznunk. Sose együk túl magunkat, inkább étkezzünk többször keveset, ne terheljük túl a gyomrunkat.
Felejtsük el a gyorséttermi ebédeket és kerüljük a feldolgozott élelmiszereket. Részesítsük előnyben a zöldségeket, gyümölcsöket, sovány húsokat.

VÍZ  

A megfelelő folyadékbevitel elengedhetetlen a jó emésztéshez! Fogyasszunk napi 2-3 liter tiszta vízet!
Kerüljük a cukros, kalóriadús üdítőket, ahogyan minden színezéktől és adalékanyagtól hemzsegő zero verziókat is. Igyunk vizet, teát, vagy ízesítsük házilag a vizünket friss gyümölcsökkel, zöldségekkel.

a lapos has titka így lesz lapos hasad bejegyzés képe

Tanácsaim a lapos has eléréséhez:


– Kiegyensúlyozott rostban és fehérjében gazdag táplálkozás (Életmódváltás)
– Makrotápanyagok megfelelő aránya (Makrók: fehérje, zsír és szénhidrát)
– Többszöri étkezés kis adagokban (Ne terheld túl a gyomrodat)
– Étkezésünk 20%-nál ne legyen több a zsírbevitel!
– 18 óra után már ne egyél szénhidrátot!
– Napi 2-3 liter tiszta víz
– Minimum heti 3 kardió edzés
– Változatos hasizom gyakorlatok végzése hetente 3-4 alkalommal

Otthoni videós lapos has edzésprogram!

error: Védett tartalom!
iratkozz fel

AJÁNDÉK OTTHONI EDZÉSVIDEÓ + RECEPTGYŰJTEMÉNY


Rövid és hatékony 20 perces alakformáló edzésvideó + Bevált diétás receptek pár perc alatt!

 

Iratkozz fel, és azonnal küldöm!

Sikeresen feliratkoztál. Pár perc és megérkezik az e-mail a receptgyűjteménnyel, majd 2. e-mailben hamarosan az edzésvideó is. :) Kérlek ellenőrizd a spam-ek között is.