Táplálkozási Program

A sikeres fogyás a táplálkozáson múlik!

Minden, amit a fogyást segítő táplálkozásról tudnod kell!

táplálkozási program életmódváltáshoz

Minden a konyhában kezdődik!

A sikeres fogyás a táplálkozáson múlik!
A Táplálkozási Programban minden információt és tudnivalót megtalálsz, ami a tartós fogyáshoz kell!

  • Életmódváltás lépésről lépésre 100% 100%
  • Táplálkozási Program 100% 100%
  • Motiváció 100% 100%
  • Étrend 100% 100%

„A Táplálkozási Program hatalmas segítség volt a számomra, mindent megtanultam belőle arról, hogy hogyan étkezzek, mit és mikor egyek és miért. Nagyszerű tudásanyag, amit egy életen át kamatoztatni tudok.”

Kornél
Táplálkozási Program

Mit ad neked a Táplálkozási Program?

N

A Programban lépésenként fogod elhagyni a rossz szokásaidat, amik az elhízáshoz vezettek, és építesz majd új jó szokásokat a tartós fogyás érdekében.
Így, hogy nem egyszerre változtatsz mindenen, nem is fogod idő előtt feladni!

N

A Programban nem fogsz nélkülözni vagy éhezni!
Egészségesen és tartósan fogsz fogyni, finom ételekkel!

Jámbor Brigitta
N

Pontos útmutatót kapsz, hogy mit és mikor egyél, hogyan készítsd el az ételeidet, hogy mit figyelj, amikor megvásárolod a hozzávalókat, valamint minden tudnivalót megkapsz ahhoz, hogy az életmódváltásod, a fogyásod, sikeres és tartós legyen!

N

Átláthatóság és egyszerű használat!
A Program teljes tartalmát eléred egy helyen online, bárhol, bármikor, bármilyen eszközről!

Én végig itt leszek melletted!

A Táplálkozási Program tartalma:

R

Életmódváltás lépésről lépésre

30 napos életmódváltó program

R

Ételek listája, amit ehetek

R

TILTÓLISTA - Mit NE egyek!

R

Miből mennyit ehetek és mikor?

(Videó)

R

Motiváció, Cél

(Videó)

R

Makrotápanyagok fontossága és aránya

R

Mire figyelj oda, amikor vásárolsz?

R

Hogyan készítsük el az ételeinket?

(Videó)

+ ajándék

R

1400 kcal Változatos Étrend + Receptek!

A Program konkrétan nem az Étrendről, hanem a Táplálkozással kapcsolatos tudás megszerzéséről, és annak alkalmazásáról szól. Így tudod ezt a legjobban kamatoztatni!
De nem akartam, hogy étrend nélkül maradj, mert szeretném, hogy egy konkrét képet kapj.

A Programhoz örök időre hozzáférést nyersz online, az Álomalak belső oldalán.

A Táplálkozási Program ára:

16 990 Ft

Akiknek már sikerült

„3 hónapja kezdtem el a Táplálkozási Programot és már 10 kg-tól megszabadultam. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a programra. Sokkal tisztábban látok mindent, már tudom mit és hogyan csináljak, hogy egészségesen elérjem a célomat. Már csak 5 kg van hátra, olyan boldog vagyok! :)”

Kati
Táplálkozási Program

„A legjobb döntésem volt, hogy megvásároltam ezt a programot. Nagyon örülök, hogy megtettem és belevágtam ebbe a programba. Általa teljesen megváltozott a szemléletem, máshogy nézek az ételekre, jobban élvezem az étkezéseket és új ízeket ismertem meg. Eddig 7 kg-t fogytam 1,5 hónap alatt és nagyon jól érzem magam a bőrömben, visszakaptam az önbecsülésem!”

Barbi
Táplálkozási Program

GYIK

Miben különbözik a te Programod az interneten talált többi programtól?

Az Táplálkozási Programom egy életre megtanít az egészséges táplálkozásra és életvitelre. Egy olyan szemléletre tanít meg, amit egy életen át fogsz sikeresen alkalmazni.
A Program nem csak X napig segít neked, hanem egy egész életre elsajátítod általa a sikeres életmódváltás összetevőit.
Egészségesen és tartósan fogsz fogyni, nincs visszahízás, nincs jojó effektus. Önsanyargatás és különösebb lemondások nélkül, egy élvezhető és szerethető módszerrel fogsz fogyni/alakot formálni.
A Programhoz nincs szükség táplálékkiegészítőkre és drága hozzávalókra.

Jók nekem a Program, ha kis/nagy súlyfeleslegem van?

Az Táplálkozási Program egy életre megtanít arra, hogyan fogyj le egészségesen. Legyen a felesleged 5 kg vagy 50 kg, az elv ugyan az. Ha több, ha kevesebb a súlyfelesleged, a Program megoldást nyújt a számodra.

Ha csak alakformálás a célom is segít nekem a Program?

Az alakformáláshoz is elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás, amit ebben a programban tanulsz meg. Ha alakformálás is csak a célod, ez a program nagy segítőd lesz. Megtanít arra, hogyan táplálkozz úgy, hogy ideálisan tudd formálni az alakod. Ez a program tudást ad, és ezt a tudást a magad igényére tudod formálni!

Idősebbeknek is használ a Program?

Sok Álomalak Tag 50, 60 év fölötti, és remek eredményeket elérve számolnak be a leadott kilókról. Ebben a korban is érdemes életmódot váltani és nem kell félni attól, hogy nem lesz eredménye.

Cukorbetegen is jó nekem a Program?

Nem külön cukorbetegeknek készült, viszont átformálhatod az orvosod utasításait betartva, ahogy azt sok cukorbetegséggel küzdő Álomalak Tag tette.

Pajzsmirigy betegen is jó nekem a Program?

Én is pajzsmirigy beteg voltam, az életmódváltással kigyógyultam.
A Program megtanít az egészséges táplálkozásra, ami az egészségednek jót tesz.
Az orvosod utasításait mindig tartsd be. Több Álomalak Tag küzdött pajzsmirigy gondokkal, és értek el mégis nagyszerű eredményeket.

Nem lesz hormonális vagy immunrendszer problémám a Program során?

Nem. A Program egészséges, kiegyensúlyozott, nem vonunk meg a testünktől semmilyen fontos tápanyagot, így az egészségedre nézve jótékony hatású.

Hogyan tudom megvásárolni a Programot/Terméket?

A kiválasztott Programnál kattints a „Kosárba teszem” gombra. Amennyiben több terméket szeretnél vásárolni, ez után lesz lehetőséged a „Választok más terméket is” gombra kattintva kiválasztani a többi terméket is, ami ugyan ide hoz majd vissza. Ezután kattints a „Tovább a pénztárhoz” gombra. Ha visszatérő vásárló vagy jelenkezz be, ha új vásárló vagy, akkor a felhasználónevet és a jelszót itt kell megadnod, – amivel egyúttal regisztrálsz is – később ezzel tudsz belépni. Az adatok megadása után, válaszd ki a fizetési módot, és küld el a megrendelést.
Ha a Bankkártyás fizetést választod Barionnal, akkor kattints a „Fizetés Barionnal” gombra, add meg a bankkártya adataid, és kattints a „Fizetek” gombra vagy fizess a Barion tárcádon keresztül.
Ha pedig a Banki átutalást választod, kattints a „Megrendelés elküldése” gombra, és a kapott adatok alapján utald át a termék árát.

Ha visszatérő vásárló vagy és rendelkezel Álomalak fiókkal, jelentkezz be, hogy a meglévő felhasználói fiókodhoz rendelhesse a rendszer az új hozzáférésed is! Javasolt még a vásárlás megkezdése előtt bejelentkezned.

Rendelés leadása videó

Külföldről tudok vásárolni?

Igen. Fizethetsz bankkártyás fizetéssel Barion-on keresztül, vagy banki átutalással swift kód és iban megadásával. A szükséges iban és a swift kódot látni fogod a képernyőn, és e-mail-ben is megkapod. 

Szükséges regisztrálni a vásárláshoz?

Az első vásárlással autómatikusan regisztrálsz az oldalra, és ezzel a regisztrációval férsz majd hozzá a megvásárolt termékekhez.
Ha már van Álomalak fiókod, az újabb vásárlás előtt jelentkezz be!

Mikor kapom meg a terméket?

Barion fizetés esetén azonnal, banki átutalás esetén az összeg beérkezésétől számított 24 órán belül.

Hol találom a megvásárolt Programom/Termékem?

A megvásárolt terméked Belépés után a „Csomagjaim” menüpontban találod egy kizárólag tagoknak szóló privát platformon.
Itt minden terméket megtalálsz, és amit megvásároltál, annak hozzáféréséhez örök jogosultságod van. Minden megvásárolt termékedhez könnyedén hozzáférsz online bárhol, bármikor, bármilyen eszközről.

Weboldal használata videó

error: Védett tartalom!