GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Vásárlás

Fiókom

Programok Fogyáshoz

Otthoni Edzésprogramok

Diétás Étrendek

Vásárlás

Hogyan tudom megvásárolni a Programot/Terméket?

A kiválasztott Programnál kattints a „Kosárba teszem” gombra. Amennyiben több terméket szeretnél vásárolni, ez után lesz lehetőséged a „Választok más terméket is” gombra kattintva kiválasztani a többi terméket is, ami ugyan ide hoz majd vissza. Ezután kattints a „Tovább a pénztárhoz” gombra. Ha visszatérő vásárló vagy jelenkezz be, ha új vásárló vagy, akkor a felhasználónevet és a jelszót itt kell megadnod, – amivel egyúttal regisztrálsz is – később ezzel tudsz belépni. Az adatok megadása után, válaszd ki a fizetési módot, és küld el a megrendelést.
Ha a Bankkártyás fizetést választod Barionnal, akkor kattints a „Fizetés Barionnal” gombra, add meg a bankkártya adataid, és kattints a „Fizetek” gombra vagy fizess a Barion tárcádon keresztül.
Ha pedig a Banki átutalást választod, kattints a „Megrendelés elküldése” gombra, és a kapott adatok alapján utald át a termék árát.

Ha visszatérő vásárló vagy és rendelkezel Álomalak fiókkal, jelentkezz be, hogy a meglévő felhasználói fiókodhoz rendelhesse a rendszer az új hozzáférésed is! Javasolt még a vásárlás megkezdése előtt bejelentkezned.

Rendelés leadása videó

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

Igen, teljesen biztonságos. A fizetéshez a rendszer automatikusan átirányít a Barion fizetési felületére, ami védi az összes adatodat.

Már a bruttó árak vannak feltüntetve az oldalon?

Igen, bruttó árak. Nincsenek további költségek.

Van postaköltség?

Nincs, mert online termék.

Hogyan tudok fizetni?

Az oldal biztosít gyors bankkártyás fizetést Barion-on keresztül. Ehhez nem szükséges rendelkezned Barion tárcával. Ha már van Barion tárcád, azon keresztül is tudsz fizetni.

Választhatod még a banki átutalás opciót is, ahol a saját bankfiókodba belépve tudsz átutalással fizetni.

Külföldről tudok vásárolni?

Igen. Fizethetsz bankkártyás fizetéssel Barion-on keresztül, vagy banki átutalással swift kód és iban megadásával. A szükséges iban és a swift kódot látni fogod a képernyőn, és e-mail-ben is megkapod. 

Szükséges regisztrálni a vásárláshoz?

Az első vásárlással autómatikusan regisztrálsz az oldalra, és ezzel a regisztrációval férsz majd hozzá a megvásárolt termékekhez.
Ha már van Álomalak fiókod, az újabb vásárlás előtt jelentkezz be!

Mikor kapom meg a terméket?

Barion fizetés esetén azonnal, banki átutalás esetén az összeg beérkezésétől számított 24 órán belül.

Mikor kapom meg a számlát?

24 órán belül.

Hol találom a megvásárolt Programom/Termékem?

A megvásárolt terméked Belépés után a „Csomagjaim” menüpontban találod egy kizárólag tagoknak szóló privát platformon.
Itt minden terméket megtalálsz, és amit megvásároltál, annak hozzáféréséhez örök jogosultságod van. Minden megvásárolt termékedhez könnyedén hozzáférsz online bárhol, bármikor, bármilyen eszközről.

Weboldal használata videó

Mit jelent az Álomalak Tagoknak szóló privát platform?

A weboldal privát része, ahová csak Álomalak Tagok tudnak belépni. Itt található minden Program és itt férsz hozzá a saját megvásárolt Programjaidhoz. Minden Program alatt találsz komment szekciót, ahol beszélni és kérdezni tudsz a többi tagtól és tőlem. A komment szekcióban bármit megbeszélhettek/megbeszélhetünk, mint egy család. 🙂

A Programot/Terméket postázzák vagy online férek hozzá?

A megvásárolt terméked online lesz elérhető számodra bárhol, bármikor, bármilyen eszközről, a hozzáféréséhez örökös jogosultsággal.

A programok nyomtathatóak?

Az programok nem nyomtathatóak (kivétel az Álomalak Programsorozat részei). A videós anyagokkal együtt egy kizárólag tagoknak szóló privát platformon érhetőek el egy helyen. A megvásárolt termékeid bárhol, bármikor, bármilyen eszközről meg tudod nyitni online.

Szükség van e-book olvasóra?

Nincsen szükség e-book olvasóra.

Fiókom

Mit csináljak, ha elfelejtettem a jelszavam?

Bármikor tudsz új jelszót kérni a bejelentkezésnél, az „Elfelejtetted a jelszót?”-ra kattintva.

Hogyan módosíthatom a jelszavamat?

Belépés után kattints a Fiókom –ra, amit a leírásban találsz. Azon belül válaszd a Fiókadatok menüpontot és itt módosítani tudod a jelszavadat.

Hogyan módosíthatom az E-mail címemet?

Belépés után kattints a Fiókom –ra, amit a leírásban találsz. Azon belül válaszd a Fiókadatok menüpontot és itt módosítani tudod az E-mail címedet.

Hogyan módosíthatom a megjelenítendő nevemet?

Belépés után kattints a Fiókom –ra, amit a leírásban találsz. Azon belül válaszd a Fiókadatok menüpontot és itt módosítani tudod a megjelenítendő nevedet.

Fogyás Programok

Miben különbözik a te Programod az interneten talált többi programtól?

Az én Programjaim egy életre megtanítanak az egészséges táplálkozásra és életvitelre. Egy olyan szemléletre tanítanak meg, amit egy életen át fogsz sikeresen alkalmazni.
A Programjaim nemcsak X napig segítenek neked, hanem egy egész életre elsajátítod általuk a sikeres életmódváltás összetevőit.
Egészségesen és tartósan fogsz fogyni, nincs visszahízás, nincs jojó effektus. Önsanyargatás és különösebb lemondások nélkül, egy élvezhető és szerethető módszerrel fogsz fogyni/alakot formálni.
A Programhoz nincs szükség táplálékkiegészítőkre és drága hozzávalókra.

Jók nekem a Programjaid, ha kis/nagy súlyfeleslegem van?

Különböző Programok közül választhatsz – köztük a legkiterjedtebb és komplettebb megoldást nyújtó az Életmódváltó Program Komplett Csomag – amik megtanítanak arra, hogyan fogyj le és formáld az alakod, legyen a felesleged 5 kg vagy 50 kg, az elv ugyan az. Ha több, ha kevesebb a súlyfelesleged, a Programjaim megoldást nyújtanak a számodra!

Ha csak alakformálás a célom is segítenek nekem a Programjaid?

Az alakformáláshoz is elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás, amit ezekben a programokban tanulsz meg. A nagyobb programokhoz edzésprogram is tartozik, így ha alakformálás is csak a célod, ezek a programok lesznek a legnagyobb segítőid. Megtanítanak arra, hogyan táplálkozz úgy, hogy ideálisan tudd formálni az alakod, edzéstervet biztosítanak a fejlődéshez és szerethetővé teszik a célod eléréséhez szükséges utat. Ezek a programok tudást adnak, és ezt a tudást a magad igényére tudod formálni!

Idősebbeknek is használnak a Programjaid?

Sok Álomalak Tag 50, 60 év fölötti, és remek eredményeket elérve számolnak be a leadott kilókról. Ebben a korban is érdemes életmódot váltani és nem kell félni attól, hogy nem lesz eredménye.

Cukorbetegen is jó nekem a Programod?

Nem külön cukorbetegeknek készült, viszont átformálhatod az orvosod utasításait betartva, ahogy azt sok cukorbetegséggel küzdő Álomalak Tag tette.

Pajzsmirigy betegen is jó nekem a Program?

Én is pajzsmirigy beteg voltam, az életmódváltással kigyógyultam.
A Programok megtanítanak az egészséges táplálkozásra és mozgásra, ami az egészségednek jót tesz.
Az orvosod utasításait mindig tartsd be. Több Álomalak Tag küzdött pajzsmirigy gondokkal, és értek el mégis nagyszerű eredményeket.

Nem lesz hormonális vagy immunrendszer problémám a Program során?

Nem. A Program egészséges, kiegyensúlyozott, nem vonunk meg a testünktől semmilyen fontos tápanyagot, így az egészségedre nézve jótékony hatású.

Otthoni Edzésprogramok

Miben különbözik a te edzésprogramod az interneten talált többi edzéstől?

Az edzésprogramjaimban a teljesen kezdőtől a haladó szintig találsz edzéseket.

A legtöbb interneten talált edzésektől eltérően, akkor is sikerélményben lesz részed, ha nagyon el vagy szokva mindenféle mozgástól, idősebb vagy, vagy nagy súlyfelesleggel rendelkezel, kiemelt hangsúlyt fektetve az ízületek védelmére.

A közkedvelt Kardió Light edzésem pedig attól egyedi, hogy guggolások és ugrálások nélkül emeljük meg a pulzust és érünk el magas intenzitást, ami által kíméletesen, de annál hatékonyabban olvasztjuk le a zsírt.

Ha pedig haladóbb szinten vagy az edzéseimet folyamatosan színesítem, változatossá teszem, hogy ne legyen unalmas és igazán hatékonyan formálja az alakod!

Hogyan válasszam ki a számomra ideális Edzésprogramot?

A leírás és a bemutató videó alapján tudsz dönteni.
Ha ennek ellenére is tanácstalan lennél, írj nyugodtan az info@alomalak.hu e-mail címre és segítek kiválasztani.

Ha sérvem/ízületi problémám/sérülésem/stb. van is jók nekem az Edzésprogramjaid?

Az edzésprogramok leírásában részletes bemutatást találsz az edzés összetételéről és intenzitásáról. Ebből könnyedén meg tudod ítélni, hogy az egészségügyi állapotodnak/orvosi utasításaidnak megfelelő-e. Amennyiben ezután is kérdésed van egy edzésprogramról, írj nyugodtan az info@alomalak.hu e-mail címre.

Diétás Étrendek

A Mozaik Étrend hány napos/hetes?

Az étrend nem fix napos, ugyanis a variációk végtelensége miatt bármeddig tudod változatosan követni.
Az alap étrend, az extra variációk nélkül is 160.000 különböző sorrendben állítható össze, az ízlésed és kedved szerint, így nem napokig vagy hetekig, hanem hónapokig vagy évekig tudod változatosan követni az étrendet.

Hogyan kell használni a Mozaik Étrendet?

Az étrend 20 db 400 kalóriás reggelit, 20 db 400 kalóriás ebédet, 20 db 300 kalóriás vacsorát, 20 db 150 kalóriás snacket és +100 kalóriás étellistát tartalmaz makrotápanyagok pontos megadásával, illetve grammra pontos helyettesítési lehetőségeket. Ezekből áll össze a személyre szabott étrended, amit a sima verzióban te szabsz magadra a részletes útmutató alapján, vagy a személyre szabott verzióban én küldöm el neked e-mailben rád szabva.

Milyen ételek vannak a Mozaik Étrendben?

Változatos, ízletes, tőlem megszokott ételek vannak az étrendben, édes, sós, hús és húsmentes ételek egyaránt. A húsos ételekre van húsmentes alternatíva vegetáriánusoknak.
Nem unalmas az étrend, a receptek ízletesek. Nem fogsz éhezni, se nélkülözni, és a kívánatosság sem fog kínozni a mennyei snackek mellett.

A Mozaik Étrendben hogy értelmezhetőek az adagok?

Mindent nyersen/szárazon kell kimérni és elkészíteni belőle az ételt. Az étrendben ezt mindenhol feltüntetem, a könnyen követhetőségért.

A receptek egyszerűek vagy bonyolultak a Mozaik Étrendben?

A receptek egyszerűek, könnyen és gyorsan elkészíthetőek. Egy elfoglalt ember életébe is beilleszthető.

A receptek hétköznapi alapanyagokból állnak a Mozaik Étrendben?

Igen, hétköznapi hozzávalókból állnak a receptek.

Miben különböznek a te étrendjeid az interneten talált többi étrendtől?

Az étrendemben nincs éhezés, önsanyargatás és nem kell mindenről lemondanod, amit szeretsz. Az étrendem változatos, élvezhető és szerethető. Tartalmaz fitt édes és sós finomságokat is, miközben fogyaszt.
Minden recept könnyen és gyorsan elkészíthető, általános alapanyagokból. Nincs szükség drága és különleges hozzávalókra.

Az étrendjeid javítják az egészségemet?

Igen, az étrend nem csak fogyás, de az egészség szempontjából is jótékony hatású.

Gyümölcs megengedett az Étrendjeidben?

Igen, a gyümölcs nagyon egészséges, rengeteg vitamint és rostot tartalmaz, így fogyasztunk gyümölcsöt az étrendben, a megfelelő napszakban.

Cukorbetegen is jók nekem az Étrendjeid?

Nem külön cukorbetegeknek készült, viszont átformálhatod az orvosod utasításait betartva.

Pajzsmirigy betegen is jók nekem az Étrendjeid?

Én is pajzsmirigy beteg voltam, az életmódváltással kigyógyultam.
Az étrendek mind egészségesek.
Az orvosod utasításait mindig tartsd be. Több Álomalak Tag küzdött pajzsmirigy gondokkal, és értek el mégis nagyszerű eredményeket.

Az étrendjeid jók, ha ételallergiám van?

Nem ételallergiásoknak készültek az étrendek, de könnyen helyettesíthető, amire épp érzékeny vagy.
Például ha laktózérzékeny vagy, laktózmentes tejet használj a receptbe.
Orvosod utasításait mindig tartsd be.

Az étrendjeid jók, ha vegetáriánus vagyok?

Az étrendek egyaránt tartalmaznak hús és húsmentes ételeket is. A hús helyettesíthető például tofuval.

A heti étrendjeid napjai felcserélhetőek?

Igen, az egyik nap kicserélhető a másikkal.

A heti étrendjeidben ehetem több napig ugyan azt?

Igen, ismételheted a napokat.

A heti étrendjeidben helyettesíthetek bizonyos ételeket?

Ha azonos a kalóriatartalma és a makró, igen. Tehát fehérjét cserélhetsz fehérjére azonos kalóriaértékben.

A heti étrendjeidben hogy értendőek az adagok?

Az elkészült ételből kell kimérni a grammban megadott adagot.
Ahol nincs megadva gramm, csak a recept, akkor az egész egy adag és mind megeheted! 🙂

Mikor ajánlod a heti fitnesz étrendet?

Akkor ajánlom, hogy ezt az étrendet választd, ha jobb sportteljesítményt szeretnél, és 100%-ban csak tiszta alapanyogokat fogyasztanál. Ez az étrend igazi fitnesz étrend, csirkemell-rizs-zöldségek diéta.

Nem kaptál választ a kérdésedre?

error: Védett tartalom!