Általános Szerződési Feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Duhiné Jámbor Brigitta E.V. (Továbbiakban: Szolgáltató) által a www.alomalak.hu domain név összes aloldalára, aldomain nevére és az említett oldalakon elérhető vagy letölthető anyagokra, információkra vonatkozik és a honlapon keresztül nyújtott szolgáltatás igénybevételének feltételeit szabályozza.

Kérjük, csak akkor vegye igénybe a www.alomalak.hu oldal szolgáltatásait, ha minden pontjával egyetért.

A jelen ÁSZF visszavonásig hatályban marad.

A Felhasználó, amennyiben belép a Szolgáltató által üzemeltetett weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon fogyasztja – akkor is, ha nem regisztrált Felhasználója a weboldalnak – a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a weboldal tartalmának megtekintésére. Az ÁSZF vonatkozik a hatálybalépése előtt létrejött szolgáltatási jogviszonyokra is, akként, hogy a Felhasználó a jelen ÁSZF rendelkezéseit az egyes szolgáltatások megrendelésével, illetve azok meghosszabbításával egyidejűleg elfogadják.

1. Szolgáltatói adatok

Név: Duhiné Jámbor Brigitta E.V.
Nyilvántartási szám: 54859997
Adószám: 56226678-1-43
Bankszámlaszám: 11773205-00223115
Domain regisztrátor és a honlap tartalmáért felelős személy: Duhiné Jámbor Brigitta
E-mail cím: info@alomalak.hu

2. A szolgáltatás leírása

A Szolgáltató által nyújtott anyagokon keresztül a Szolgáltató fogyást és életmódváltást elősegítő digitális tartalmat biztosít, vagy ezzel kapcsolatos tartalmakat, információkat oszt meg a Megrendelőkkel – vagy a Szolgáltató által biztosított bárminemű tartalmat fogyasztóval -. A Szolgáltató az általa megosztott tartalmakat saját tapasztalat, képesítése megszerzése során elsajátított, vagy nyilvánosan elérhető tartalmakból végzett kutatómunkára alapozva készíti. A Szolgáltató által nyújtott anyagok általánosan, azaz legtöbb esetben közvetlenül alkalmazható, ugyanakkor nem minősül személyre szabott ajánlásnak. A Szolgáltató által biztosított tartalmak nem vesznek figyelembe egyéni speciális igényeket, kifejezetten beleértve a mindennemű betegség, allergia, mozgásszervi vagy egyéb elváltozás miatti speciális igényt.

A Megrendelő -vagy a Szolgáltató által biztosított bárminemű tartalmat fogyasztó- kizárólagos felelőssége annak mérlegelése, hogy egy adott útmutatás vagy információ közvetlenül használható-e az esetében.

3. Szerzői jogok

A honlap, a honlapon  található tartalmak, a küldött hírlevelek szerzője: Duhiné Jámbor Brigitta

A honlap tartalma, tudásanyaga, hírlevele szerzői jogvédelem alatt állnak, jogtulajdonos Duhiné Jámbor Brigitta. A honlap tartalmáról, tudásanyagáról, hírleveléről tilos másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, fájlmegosztó portálokra feltölteni. A tudásanyag megrendelésével a Megrendelő nem jogosult a kapott tudásanyagot továbbértékesíteni.

Másolat, átdolgozás, jogszerűtlen használat, visszaélés, továbbértékesítés esetén az a Megrendelő, aki a jogsértést elkövette, vagy ahhoz közvetett vagy közvetlen módon hozzájárult a Művek mindenkori teljes árának 150 (százötven)-szeresét tartozik azonnali hatállyal megfizetni a Jogtulajdonosnak.

A Művek teljes tartalma együtt és részleteiben is szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján).

A Művekhez tartozó valamennyi jog a Szerző által fenntartott.

A Művekből idézni csak a Szerző és a forrás pontos megjelölésével és a Szerző írásos engedélyével lehet.

A jelen nyilatkozatban írt felhasználási rendelkezéseket megsértők polgári és büntető jogi felelősséggel tartoznak.

4. Változtatás joga és felelősség kizárása

A tudásanyagokban, hírlevelekben, oldal tartalmában található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát a Szerző fenntartja. A Szerző nem garantálja, bár törekszik rá, hogy a tartalmakban naprakész információk szerepeljenek. A tartalmakban szereplő információk használata előtt minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról, hogy az általuk követendőnek ítélt gondolatok saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e, különös tekintettel az egészségügyi megbetegedés, elváltozás következtében egyénileg kapott orvosi utasításoknak való megfelelőségét. A Szerző kizár a tudásanyag, tartalmak, hírlevelek felhasználásából eredő mindennemű – különösen a felhasználó által elért eredményből, vagy az elérni kívánt eredmény elmaradásából eredő kockázatokért és következményekért való – felelősséget.

5. Regisztráció (feliratkozás, leiratkozás)

Feliratkozónak számít az, aki az e-mail címét, illetve más adatát, (vezetéknév, keresztnév, telefonszám, stb.) a honlapon található űrlapok bármelyikén megadja. A honlapon kezdeményezett feliratkozás a Jogi Nyilatkozat automatikus és kifejezett elfogadását jelenti.

A Feliratkozó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím saját, valós és működőképes.

A honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy bármely Feliratkozó feliratkozását visszautasítsa, vagy előzetes értesítés és indoklás nélkül adatbázisából törölje. A Feliratkozó ez ellen panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

Minden egyes hírlevélben szerepel a leiratkozási link, amelyre kattintva a regisztráló automatikusan leállíthatja a hírlevelek további kézbesítését. Nem szerepel leiratkozási link a megrendelési és a közvetlenül a feliratkozást visszaigazoló rendszerüzenetekben (ezek egyszeri üzenetek).

6. Megrendelés

A honlap bármely megrendelési űrlapjának kitöltésével és a megrendelés, vagy megrendelés véglegesítése gomb lenyomásával a Megrendelőt fizetési kötelezettség terheli. A honlapon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

A honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy egyes megrendeléseket indoklás nélkül, pl. versenyérdek-ütközés miatt elutasítson. Ezzel szemben a megrendelő panasszal, jogorvoslattal nem élhet. A Megrendelő a megrendelési űrlap oldalán lévő összes információt és feltételt a megrendelési űrlapon található megrendelés, vagy megrendelés véglegesítése gomb megnyomásával önmagára nézve kifejezetten kötelezőnek ismeri el.

7. Vásárlási útmutató

Vásárlás folyamata

A Felhasználó a szolgáltatás vagy termék oldalán egy gombra kattintással érkezik a megrendelő oldalra, ahol láthatja a megrendelés összesítését. Ha megfelelően leellenőrizte a vásárolni kívánt terméket vagy szolgáltatást, lehetősége van folytatni a vásárlást, vagy az oldal alján található gombra kattintva véglegesíteni a megrendelést, és tovább menni a „Pénztár” oldalra.

Ezután a Felhasználó a „Pénztár” oldalra érkezik, ahol lehetősége van bejelentkezni már meglévő felhasználói fiókjába, vagy megadni az adatait az új felhasználói fiók létrehozásához, és a számla kiállításához. Az itt létrehozott, vagy sikeres bejelentkezés esetén a meglévő felhasználói fiókhoz lesz hozzárendelve a megvásárolt digitális tartalom sikeres fizetés után. A felhasználó itt újra láthatja a megrendelés összesítését, és itt választhat a weboldalon elfogadott fizetési módok közül. Amennyiben megadásra kerültek a szükséges adatok, és a felhasználó elfogadta a weboldal hatályos Általános Szerződési Feltételeit és Adatkezelési Tájékoztatóját, az oldal alján található gombra kattintva küldheti el megrendelését. Ekkor kerül a megrendelés véglegesen beküldésre.

A felhasználó ezután az általa megválasztott fizetési mód, fizetési oldalára érkezik, ahol választásától függően lehetősége van a termék, szolgáltatás árának közvetlen kiegyenlítésére, vagy további a megrendeléshez kapcsolódó információkat talál a fizetéshez.

A termék, szolgáltatás árának kiegyenlítését követően legkésőbb 24 órán belül, bankkártyás fizetés esetén sikeres fizetés után azonnal, a Szolgáltató e-mailben megküldi a Megrendelő részére a megrendelt termék vagy szolgáltatás hozzáféréséhez szükséges adatokat, vagy egyéb információkat. Amennyiben a Megrendelő nem tesz eleget fizetési kötelezettségének a Szolgáltató megtagadja a megrendelés teljesítését. A Szolgáltató a vásárlásról kiállított számlát legkésőbb 24 órán belül megküldi a Megrendelő által megadott e-mail címre.

Fizetési feltételek

A www.alomalak.hu honlapon bankkártyás, és banki átutalásos fizetési lehetőség áll rendelkezésre.

Bankkártyás fizetés estén: Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

További információkról a Barion hivatalos oldalán, itt tájékozódhat: https://www.barion.com/hu/

Banki átutalás esetén: Amennyiben a Felhasználó a banki átutalást választotta fizetési módként, a megrendelés leadása után megjelennek a banki átutaláshoz szükséges Szolgáltatói adatok, és ezzel egyidejűleg a megadott e-mail címre is továbbításra kerülnek. A fizetés beérkezéséig ez esetben „Fizetésre vár” státuszba kerül a megrendelés. A megrendelés összegének kiegyenlítését követően legkésőbb 24 órán belül a Szolgáltató e-mailben megküldi a Megrendelő részére a megrendelt termék, szolgáltatás hozzáféréséhez szükséges adatokat, vagy egyéb a megrendeléshez kapcsolódó információkat. Amennyiben a Megrendelő nem tesz eleget fizetési kötelezettségének a Szolgáltató megtagadja a megrendelés teljesítését.

Átutalási információk 

Kedvezményezett: Jámbor Brigitta
Bankszámlaszám: 
11773205-00223115
Közlemény: A megrendelés Rendelési száma.

8. Az elállás joga

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

A Megrendelőt nem illeti meg elállási jog nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális tartalom esetén, mivel a sikeres megrendelést követően azonnal hozzájut a szolgáltatás/termék teljes körű igénybevételéhez.

A Megrendelő a megrendelés leadásával egyidejűleg – és az ehhez szükséges „Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat” elfogadásával – kifejezetten kijelenti megértette, hogy elállási jog gyakorlására nem jogosult a Szolgáltató által biztosított digitális tartalmak esetén.

Ugyanakkor a Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy saját belátása szerint egyéni elállási jogot biztosítson a Megrendelőnek, pl.: egyes termékek esetében. Minden ilyen esetben a Szolgáltató külön feltünteti a termék, szolgáltatás bemutató oldalán a megváltozott elállási jog gyakorlatát.

9. Akciók, kedvezmények

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy időről időre az általa forgalmazott termékekre és szolgáltatásokra árengedményt vagy más akciót, kedvezményt biztosítson.

A kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatók, és visszamenőleg nem érvényesek.

A megrendelő tudomásul veszi, hogy az általa megvásárolt termék esetleges jövőbeni akciója esetén számára kompenzáció, egyéb juttatás, kedvezmény nem jár.

A megrendelő az aktuális feltételekkel vásárolja meg az adott terméket, szolgáltatást.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy egyes esetekben ügyfeleinek ajándékba adjon terméket, vagy szolgáltatást. Az ügyfelek, megrendelők nem élhetnek panasszal, jogorvoslattal, vagy pénz-visszatérítési kérelemmel olyan esetben, ha olyan terméket, szolgáltatást kapnak ajándékba, melyet előzőleg már megvásároltak.

Az ajándékok nem válthatók pénzre.

10. Záró rendelkezések

A szerződő felek rögzítik, hogy a jelen szerződést átolvasást és értelmezést követően, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, elfogadnak és magukra nézve kötelező érvényűnek ismernek el.

2023.09.13.

error: Védett tartalom!