rea 15 kg fogyás kép

„Kedves Brigi! Az Életmódváltó Program Komplett Csomaggal már -15 kg-nál tartok 4 hónap alatt, sokkal jobban érzem magam a bőrömben, rengeteget változott a testem, ami hatalmas örömmel és motivációval tölt el. Még nem állok meg, még nincs vége, megyek tovább előre! Nagyon köszönöm neked! 🙂 Mindenkinek eldicsekedtem mikor a tévébe voltál hogy ismerlek és hogy te segítettél nekem 🙂 Mindemellett inzulinrezisztens voltam, cukorbeteg, napi négyszer szúrtam már magam, most pedig nagyon tökéletes a cukrom öt öt és minden gyógyszert és minden injekciót elhagytam. Az orvos nem hitt benne én hittem és nekem lett igazam, meg neked 🙂 Tőled vagyok erős!”

Rea

Életmódváltó Program Komplett Csomag

szilvi 14 kg fogyás kép

“85 kg-osan utaltam magam. 75 kg voltam amikor azt mondtam elkezdek fogyozni, aztán híztam 10kg-t. :'( Az Életmódváltó Program Komplett Csomag azért tetszett, mert nem éheztem. A receptek könnyen elkészíthetőek voltak. Volt kezdő torna, ami nekem bejött. A haladót nem bírtam, ezert tekertem és tapostam. Most itt tartok. Még messze a cél, de a recepteket imádom és a motivációs kisfilmeket is 😀 85kg voltam, most 71kg vagyok.”

Szilvi

Életmódváltó Program Komplett Csomag

ilona 20 kg és 15 kg fogyás képe az Életmódváltó Program Komplett Csomaggal

„A 2020-as évet 94 kg-mal kezdtem. Új év, új élet, nagy elhatározás a változás felé. Megnéztem a táplálkozással kapcsolatos videóidat, megrendeltem az Életmódváltó Program Komplett Csomagot, kiírtam a recepteket. A vírus alatti bezártság időszakában a tornáid jelentették számomra a napi mozgást. Amikor végre lehetett, minden nap 5-6 km-t gyalogoltam, vagy elmentem biciklizni. A tornáidat továbbra is a TV-n szeretem nézni, minden reggel itt vagy velem a szobában.
Hatalmas öröm volt, amikor októberben a mérlegen 7-essel kezdődött végre a szám, most 78,9 kg vagyok. Még mindig nagynak érzem magamat, a hasam se lapos. Most, hogy Neked írok, előkerestem a 2 évvel ezelőtti fotóimat és alig ismertem egykori magamra, így látom igazán a változást. Kész csoda, hogy találtam képet, legtöbbet kitöröltem, mert látni se bírtam magamat, vagy csak a felsőtestemet hagytam meg a fényképekről. Mindamellett, hogy könnyedén feljövök –akár naponta többször is a 4. emeletre – nem fáj semmim, jó a közérzetem, nőtt az önbizalmam. Új nadrágokat vettem és örömmel ajándékoztam el a régieket. Jövő héten leszek 60 éves, hát ennél nagyobb ajándék nekem nem is lehetne, hogy ezt meg tudtam valósítani a Te segítségeddel.
Egy végtelenül kedves, rokonszenves lány vagy, hálás vagyok Neked, amiért hozzásegítettél a fogyáshoz. A mozgás a mindennapjaim része lett, boldog vagyok, jól érzem magam a bőrömben. Köszönöm Neked, Brigi!”

Ilona

Életmódváltó Program Komplett Csomag

 

“A te videód és receptjeid segítségével 25kg mínusz írható a számlára. 🙂
Köszönöm és további sok sikert kívánok!”

9 kg fogyás

„Sziasztok! Annyira nagy csodákról írtok itt minden nap, fantasztikus eredményekkel! Úgy gondoltam én is megosztom Veletek az én eddigi eredményeimet!
Körülbelül 2-3 éve belekezdtem egy nagy edzésbe, személyi edzővel és sok-sok zöldséggel. Akkoriban nem emlékszem már milyen súlyról indultam, de 66kg-ra lefogytam. Azonban egy hétre kórházba kerültem később és amikor szabadultam nem igen válogattam a finomabbnál finomabb ételek közül, mondván egyszer élünk miért hagynék ki egy-két jó éttermet és hízlaló gusztusos ételt. Hozzá kell tennem, hogy kedves vőlegényem párnás has párti xD. Gyakran “megsiratja” a mostanában leadott kilókat és husikat, de megérti, hogy szükség van minderre a jövőnk és egészségem érdekében.
Ez a 66 kg már csak Anyukám rendkívül jó emlékezetében él :D. Ugyanis kb. 4 hónapja 93 kg voltam, amikor a nőgyógyász meglátva el kezdett hüledezni, hogy egy fiatal lány hogyan lehet ennyi kiló és hogy legközelebb akkor térjek be a rendelőjébe amikor leadtam 10 kg-t :S. Mondanom sem kell, nem igazán volt kedvem pont hozzá visszamenni.
Június-július környékén végül elhatároztam magam, hogy bébi lépésekkel, de megint edzeni fogok és változtatok a dolgokon és itt jött a képbe Brigi és a YouTube csatornája :3. Először a kardió Light videóval ismerkedtem meg, mert valami teljesíthetőt kerestem és ez abszolút annak bizonyult, sőt jó érzésem is lett egy-egy sikeresen befejezett edzés után. Majd Brigi megalkotta az Életmódváltó Programot, ami mindent magába foglalt. Megfogadtam az alapvető tanácsait, mit ne egyek és nagy megkönnyebbülésemre más opciókat is ajánlott, ami nem utolsó szempont :D. Lassacskán tanulom mit mivel helyettesítsek. Brigi 16 hetes edzésprogramja is jó barátom lett, most már a közép-haladóval ismerkedem, eddig csak a kardió edzést tudom végigcsinálni, a karjaim úgy érzem még nem bírják megtartani a 84 kg-t, mert bizony Brigi segítségével most itt tartok :3. Hihetetlen érzés ráállni a mérlegre és egyre csökkenő számot látni. Bevallom őszintén párszor becsúsznak a csalós napok, de nagy meglepetésemre nem hízok vissza 3 kg-t, hanem tartja magát a súlyom ha éppen nem csökken.
A célom egyelőre a 75 az esküvőmig, az még 9 kg, de ebben az ütemben úgy érzem nem lesz gond :3. Hálás vagyok, hogy rátaláltam Brigi tanácsaira és tornáira, mert még sosem bírtam eddig a testedzést és a “diétát”. Nem gondoltam volna, hogy hosszabb ideig tartható, teljes megvonás nélkül. Képet egyelőre nem tudok mutatni, de ígérem amint elérem az első célom, megosztom veletek is. Hajrá mindenkinek és kitartást! :3”

Mesi

Életmódváltó Program Komplett Csomag

“Keves Brigi! Áprilisban találtam RÁD, 90 kg felett voltam. Fotó nem készült rólam sem áprilisban, sem manapság, amikor 80 kg Alá esett a súlyom!!!Nem is tűnt fel, csak a ruháimon vettem észre. És ezt Neked köszönhetem!!! A tornáknak, a táplálkozási tanácsaidnak, gyors remek egészséges ételeidndek, s lelki bíztatásaidnak is!!! Hálás vagyok érte, magam sem hittem, hogy ekkora változásra leszek képes 67 évesen, 20 éve pajzsmirígy alulműködés mellett!!! Ezért is olyan különleges a Te hatékony segítséged!!!!!Köszönök MINDENT, szeretetteljes öleléssel Alíz”

Egyik kedves Új Álomalak Tagunk most kezdi az Életmódváltó Programot:

“Kedves Brigitta, nagyon hálás vagyok, a sok fáradozásáért, nem tudok betelni a kitartásodért, a sok-sok munkáért, amit befektetett azért, hogy nekünk ne kelljen magunktól rájönni, mit tegyünk a saját egészségünkért, büszke lehetsz Önmagadra, a sok kitartó kutatásaidra. Ennyi pénzért ilyen sok mindent leírni, ez nem sok érte egyáltalán, és még mindent nem is néztem meg még, olyan boldog vagyok, és hálás is, nem tudom szavakkal kifejezni, holnaptól edzés, nagyon jó egészséget kívánok. Józsi”

Józsi

Életmódváltó Program Komplett Csomag

„Szia Brigitta! Tudom, sok ilyen üzenet érkezik hozzád, de azért leírom a gondolataim!
Amióta rátaláltam a csatornádra, vagyis Rád, teljesen új értelmet nyert a “diétám” fogalma. Ugyanis eddig görcsösen rástresszeltem erre az egészre.
Nem ettem semmi finomat, az étrendem pedig már már csak zöldségből és csirkemellből állt. DE általad sikerült életmódot váltanom, amiért iszonyatosan hálás vagyok!
Motiválsz minket (akik életmódot szeretnének váltani, fogyni akarnak) sok receptedet kipróbáltam már, mind nagyon finom és laktató. Hála neked tudok fogyni éhezés nélkül is.
Már három kg le is ment (pedig nekem függőségem a kaja :D) KÖSZÖNÖM!”

Pelei Fanni Dorina

„Kedves Brigitta! Szeretném kifejezni csodálatomat a “munkád” iránt! Hónapok óta figyelemmel követem a munkásságod.
Általad már többször is kedvet kaptam az egészséges életmódhoz, de eddig nem voltam kitartó. Bár sikereket értem el és fogytam, végül mindig feladtam, mert érzelmi- evésbe menekültem.
De ezúttal érzem, hogy más! Picit több, mint egy hete álltam neki ismét a tanácsaidat követve az életmódváltásnak. Ennek köszönhetően már nincs felpuffadva a testem és már sokkal jobban érzem magam.
Ma elkezdtem az edzéseket is a videóid alapján. A túlsúlyosoknak szóló átmozgató videóddal kezdtem.
Most végeztem vele és kicsattanok.
El sem tudom mondani mennyire fantasztikusan esett ez a kis mozgás! Célom minél fokozatosabban haladni természetesen.
Miattad kezdem visszanyerni az önbizalmam és a jó kedvem. Egyszóval: KÖSZÖNÖM!!”

Tölgyesiné Bártfay Györgyi

„Kedves Brigitta! Remèlem tudod, hogy ilyen szuper ès hasznos videói rajtad kivül senkinek nincsenek, ennyi kreativ receptötletet sehol a neten nem lehet találni. Èn őszintèn tiszta szìvből hálás vagyok a rengeteg receptèrt ès szerintem ez egy olyan felbecsülhetetlen segitsèg, ami elengedhetetlen a sikeres èletmódváltáshoz. Mèltón büszke lehetsz magadra, mert a legnevesebb fitneszguruk sem osztanak meg ilyen jellegü ötleteket sehol. Vannak akik kiadtak egy receptkönyvet PDF formában, de a te ötleteid messze felülmúlják azokat a recepteket. Nekem mindig is az ètkezès okozott legnagyobb problèmát, mert a csirkemell ès zabkàsàn kimerült a vàlasztèk. Tudom, hogy a szavak nem igazàn tudjàk a hàlàmat kifejezni, de mègis szeretnèk neked nagyon nagy köszönetet mondani, Isten gazdag àldàsàt kìvànom az èletedre ès fizesse meg a fàradhatatlan munkàdat.”

Guba Csilla

„Azt hiszem mindenki nevében, aki követi a csatornád és a dolgaid óriási köszönetet mondhatok neked a segítségedért.
Személy szerint én nagyon büszke vagyok rád . Végre valaki aki nem nagyképű és valóban foglalkozik a túlsúlyosokkal is. Köszönjük Brigitta.”

Stewe Katalin

„Szia Brigitta! Egy hónapja követem a videóidat, a tippjeidet és azóta sokkal több önbizalmam van, és 4 kilótól szabadultam meg! Annyira sok motivációt adtál, nagyon hálás vagyok! Most látom tisztán csak, hogy mi is kell ahhoz, hogy egészségesebben étkezzünk és ezzel együtt még fogyjunk is! Köszönöm !!!”

Garamszegi Anna Bella

„Szia! Nagyon szeretnék én is köszönetet mondani neked. Heti négyszer edzek a videóidra, illetve a recepteid alapján eszek nagyon sok mindent. Sajnos a szakmámból kifolyólag rengeteget ülök, és túlsúly is rakódott rám. De amióta elkezdtem edzeni “veled”, azóta folyamatosan jönnek le a kilók, és sokkal több energiám van. Nagyon köszönöm tényleg a motivációd, és a segítséged. Célom még mínusz 10 kg, de már a kitűzött mínusz 15 kg-ból lement 5 kg. Nagyon motiválók a videók és a receptek is szuperek, egyszerűen imádom. És példakép vagy számomra, mert mindig nézem a képeid, hogy régen hogy néztél ki, és most mennyire más vagy.  Köszönöm tényleg neked!”

Egy lelkes követőd

„Szia! Nagyon szépen köszönöm ezt a sok jó és hasznos videót ! Megcsináltam a lightkardiódat is nagyon megizzasztott de jól eset !
Hasizom is szinten nagyon hasznos ! De  hogy ne írjak regényt minden videód szuper és köszönjük ! Csak így tovább! :)”

Dévai Hanna

„Szia 🙂 Mindennap a videóidra edzek! 🙂 Nagyon jók és tényleg hatékonyak 🙂 Mióta edzek nem vagyok olyan fáradt, sokkal intenzívebb vagyok :)” 

error: Védett tartalom!