Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram

Élvezd a mozgást biztonságosan!

teljesen kezdő túlsúlyos otthoni edzésprogram

A nagy súlyfelesleggel rendelkezők számára a klasszikus edzésprogramok sérülésveszélyesek lehetnek.

Éppen ezért ebben az Edzésprogramban olyan gyakorlatokat végzünk, amit nagy súlyfelesleggel vagy idős korban is nyugodtan tudsz végezni!

  • Alapos bemelegítés 100% 100%
  • Gerinc- és ízületkímélő edzések 100% 100%
  • Nyújtás 100% 100%

„Végre valaki megértette, hogy 105kg-val nem tudunk fél órát végig ugrálni, sőt még tíz percet se. Ez az Edzésprogram szuper, valóban túlsúlyosoknak készült. Végre egy edzés, amit végig is tudok csinálni és egészségesen megmozgat, nem terhel túl. Köszönöm!”

Adri
Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram

Hogyan segít a Teljesen Kezdö Edzésprogram?

N

Észrevettem, hogy az edzők többsége nem gondol a nagy súlyfelesleggel rendelkezőkre, akik már nagyon régen nem mozogtak.

A legtöbb edzés tele van ugrálásokkal és guggolásokkal, ami nagyon sérülésveszélyes ebben a helyzetben. Nem ad semmi sikerélményt, mert hát lehetetlenség végig csinálni és így a várt fejlődést sem hozza.

N

Éppen ezért, ebben az Edzésprogramban olyan gyakorlatokat végzünk, amit nagy súlyfelesleggel, vagy idős korban is nyugodtan tudsz végezni.

Jámbor Brigitta
N

Általuk megszokod a mozgást, fejlődsz, erősödsz, és közben nem terheled túl magad, kíméled az ízületeid és a gerinced!

N

Biztos vagyok benne, hogy ezeket az edzéseket szeretni és élvezni fogod, hiszen végig fogod tudni csinálni, sikerélményt fog adni és roppant változatos.

N

Azért készítettem 10, 20 és 30 perces teljes testes edzést is, hogy ahogyan erősödsz, tudd növelni az időtartamot. A programban lévő edzéstervet követve folyamatos lesz a fejlődésed!

Én pedig végig itt leszek melletted!

A programot nagyobb súlyfelesleggel rendelkezőknek és idős hölgyeknek/uraknak ajánlom!

A Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram tartalma:

R

Bemelegítés videó

R

Bemelegítés videó

R

10 Perc Teljes Test Edzés videó

R

20 Perc Teljes Test Edzés videó

R

30 Perc Teljes Test Edzés videó

R

10 Perc Erősítő Edzés videó

R

Nyújtás videó

R

Edzésterv

* Az Edzésprogram teljes tartalma egy életre a tiéd marad, nem csak addig, amíg az edzésterv tart! *

A Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram ára:

3 990 Ft

Akiknek már sikerült

„Végre egy edzésprogram, amiben sikerélményem volt! Köszönöm neked, hogy megcsináltad ezt a programot és gondolsz ránk, túlsúlyosokra. Nagyon jól esik ez a mozgás, kellemesen elfáradok tőle. És, ha szabad megjegyeznem, nagyon kellemes hangod van, egyben figyelemfelkeltő és bátorító!”

Gabi
Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram

Nekem ez a Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram is izzasztó az én túlsúlyommal. 20 éves vagyok és 120 kg. Most jött el az a pont, hogy most már elég és változtatni akarok. Köszönöm, hogy megcsináltad ezt az edzésprogramot és gondolsz ránk, túlsúlyosokra is. Ez a program most a legnagyobb segítőm, remélem végül nekem is sikerülni fog az álom súly.”

Niki
Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram

„Nagyon jó ez az edzésprogram. Köszönöm, hogy gondolsz azokra, akik nincsenek hozzászokva a mozgáshoz, hiszen nem megy minden azonnal, csak fokozatosan. Ez a program nagyon sokat segít, hogy egy kis mozgást vigyek az életembe és hozzászoktassam a testemet az aktívabb élethez.”

Kati
Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram

„Évek óta nem mozogtam, 50kg túlsúlyom van és végig tudom csinálni.

Most tartok az első hét végén, érzem, hogy jó hatással van rám. Köszönöm neked!”

Gábor
Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram

6 hete kezdtem el a Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogramodat, és szeretném visszajelezni, hogy nagyon meg vagyok elégedve vele! Nagy túlsúly van rajtam (és 6 hete még többel kezdtem), de hol jobban, hol lazábban végezve, de le tudom tolni az edzéseket. Nagyon örülök, hogy végre az én “kategóriám” számára is elérhetők olyan gyakorlatok, amik sikerélményt okoznak. Fantasztikus munkát végeztél eddig is, és kívánok neked sok erőt és kitartást a folytatáshoz!”

Ildi
Teljesen Kezdő Túlsúlyos Edzésprogram

error: Védett tartalom!