16 hetes Zsírégető Edzésprogram

4.990 Ft

Ha egy szuper Zsírégető Programot keresel, akkor ez a Neked való! 16 hét zsírégető edzésterv és otthoni edzésvideók fogyáshoz és alakformáláshoz!

Cikkszám: 16ZSE Kategória:

Leírás

 

Az Edzésprogram 8 hét kezdő és 8 hét középhaladó edzéstervet tartalmaz, valamint 10 db edzésvideót, amire otthon mindenféle eszköz nélkül eredményesen tudsz edzeni!

A Program a kezdőtől a középhaladó szintig eljuttat 16 hét alatt! A kezdő edzés Kardió Light-ja, nem tartalmaz se guggolásokat, se ugrálásokat, ezáltal kíméletesen szoktat hozzá a mozgáshoz és nem terheli le az ízületeket. Kíméletesen, de annál hatásosabban olvasztja le Rólad a zsírt és erősít meg Téged a középhaladó kardió edzéshez!

Ahogy a kardió, úgy az erősítő gyakorlatok is nehezednek a két szint között, így ad egyre több terhelést a testnek, ami által folyamatosan átalakul, gyönyörűen formálódik.

A 16 hét után a tested, lelked egyaránt megerősödik, a felesleges zsír a kardió edzések által szépen olvad, az erősítő edzések következtében pedig formálódik, feszesedik!  

 

Az Edzésprogram tartalma:

 

16 hetes Zsírégető Edzésterv

– 8 hetes kezdő és 8 hetes középhaladó edzésterv!

Kezdő edzés (5 Videó)

– Bemelegítés, 20 perc Kardió Light, 10 perc Erősítő: Kar+Has, 10 perc Erősítő: Comb+Popsi, Nyújtás

20 perc kardió edzés guggolások,ugrálások nélkül! A közkedvelt kardió light-al kíméljük az ízületeinket, miközben zsírt égetünk. Az erősítő edzésekkel pedig, saját testsúlyunkat használva formáljuk az egész testünket.

Középhaladó edzés (5 Videó)

– Bemelegítés, 30 perc Kardió, 15 perc Erősítő: Kar+Has, 15 perc Erősítő: Comb+Popsi, Nyújtás

30 perc intenzív 100% zsírégetés, valamint saját testsúlyos erősítő edzések a formás alakért!

Az Programhoz örök időre hozzáférést nyersz online, az Álomalak belső oldalán.

Érdekelhetnek még…

error: Védett tartalom!