Veled is megcsinálom!

jámbor brigitta 30 kg fogyás álomalak

Igen, én is voltam túlsúlyos, voltam önbizalomhiányos, és nem hittem, hogy valaha le fogok tudni fogyni.

30 kg súlyfelesleg volt rajtam és nem tudtam, hogyan étkezzek, hogyan eddzek, hogy lefogyjak és formás alakom legyen.

jámbor brigitta álomalak edzés

Majd megtanultam.

Rengeteg kutatás, előadások és szakmai képzés után, Programommal és tanácsaimmal több ezer embernek tudtam segíteni, hogy elérje az álomalakját.

Rea 15 kg fogyása az életmódváltó program komplett csomaggal
niki 20 kg fogyása
Ilona 15 kg fogyása az életmódváltó program komplett csomaggal

Nem az éheztetés, vagy a rengeteg edzés fogja meghozni a fogyást, hanem a megfelelő mennyiségű és minőségű ételek, a megfelelő kivitelezés.

Biztos vagyok benne, hogy okkal vagy itt és, hogy sok közös van bennünk.
Olvass tovább, nem fogod megbánni!

„Nagyon hálás vagyok neked Brigi, hogy kidolgoztad ezt a Programot! Összesen 40 kilótól szabadultam meg 1 év alatt! Megváltozott az életem, az emberek rám sem ismernek, nagyon boldog vagyok!
A Program nagyszerű, minden benne van, ami a fogyáshoz kell, érthetően és átláthatóan! Mindent köszönök!” –
Szabina

Te magad vagy a megoldás a problémádra!
El kell döntened, hogy akarsz-e változtatni a mostani helyzeteden, vagy inkább hagyod az egészet!

Ha a változás mellett döntesz, akkor a legjobb helyen vagy, mert amit én véghez vittem magamon és véghez vittem több ezer emberrel, azt veled is megteszem! Ha rám hallgatsz, akkor Te is le fogsz fogyni, és olyan alakod lesz, amilyet szeretnél!

melinda 20 kg fogyása
Szilvi 14 kg fogyása az életmódváltó program komplett csomaggal

Kidolgozott online Programomban, mindössze 2 havi kondibérlet árából megtanítom, a leghatékonyabb és legtartósabb fogyás kulcsát!

Megtanulod a fogyáshoz és alakformáláshoz szükséges táplálkozási szokásokat, egy finom receptekkel teli életmódban, amit egyszerűen imádni fogsz!

Új recepteket, új ízeket ismersz és szeretsz meg!

Hatékony étrendet és gyakorlati tanácsokat sajátítasz el!

Folyamatos motiváció és feltöltődés a Programban!

Zsírpárnagyilkos edzésprogramban együtt formáljuk át teljesen az alakodat!

Nem hagylak egyedül! A Program alatt végig ott leszek melletted és figyelemmel kísérem a fejlődésedet!

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

KÖZÖSEN LEADOTT KILÓ

Csatlakozz a Programhoz és valósítsd meg az álomalakod!

De ne gondolkozz sokat, mert havonta csak 15 fő tud csatlakozni!

Ez azért van így, mert ha többen csatlakoznátok, nem tudnék mindenkire kellő figyelmet szentelni, és nekem az a legfontosabb, hogy Te elégedett legyél, és csodás eredményeket érj el a Programmal!

ember tud még csatlakozni a programhoz!

az életmódváltó program komplett csomag mindent tartalmaz amire az életmódváltáshoz szükséged lehet

Rendeld meg a Programot, mindössze 39.990 Ft-ért!
Ez 3 havi kondibérlet ára, egy életre szóló Programért!

v

„2 hónapja vásároltam meg az Életmódváltó Program Komplett Csomagot. Végre megértettem mindent. Már tudom, mit rontottam el eddig és, hogy mi is kell a sikeres fogyáshoz. Eddig 10 kg-t fogytam, sokkal erősebb és energikusabb vagyok, és olyan ruhákat hordok, amik már 6 éve porosodnak a szekrény mélyén. Egy álom vált valóra, köszönöm neked ezt az értékes programot!” – Rita

„Kedves Brigi! Az Életmódváltó Program Komplett Csomaggal már -15 kg-nál tartok 4 hónap alatt, sokkal jobban érzem magam a bőrömben, rengeteget változott a testem, ami hatalmas örömmel és motivációval tölt el. Még nem állok meg, még nincs vége, megyek tovább előre! Nagyon köszönöm neked! :)” – Rea

„Az Életmódváltó Program Komplett Csomag helyre rakott a fejemben mindent. Annyi téves információt lehet találni az interneten és annyi ellentmondást, hogy teljesen összezavarodtam. Majd rátaláltam Brigire és a szuper tanácsaira, megvásároltam a programot és kitisztult minden. Már 6,5 kg-tól búcsúztam el az első hónapban és sokkal erősebbnek érzem magam. Köszönöm, hogy segítesz és hogy vagy nekünk!” – Betti

Hosszú ideje tervezgettem már, hogy neki állok az életmódváltásnak. 1-2 étrendet borsos árért “vettem” is, de soha nem tartott tovább két hétnél, mert vagy mindig éhes voltam mellette vagy egyszerűen tarthatatlan volt a menetrend számomra. Aztán jött Brigi és minden megváltozott! Megmutatta nekem, hogy is kell ezt csinálni. Mindenkinek csak ajánlani tudlak Brigi, aki kezdő vagy elveszett és nem tudja merre induljon.” – Doroti

error: Védett tartalom!