Mikor fogyni szeretnénk, hajlamosak vagyunk a könnyebb utat keresni. Egy könnyű, gyors megoldást arra, hogy elérjük a kívánt álomalakot és mielőbb élvezhessük azt. Ilyenkor könnyen lecsapunk a kínált lehetőségekre, miszerint ettől vagy attól a bogyótól, majd lefogyunk 3 hét alatt és ez lesz a csodaszer, ami könnyen és gyorsan eléri a kívánt célunkat különösebb erőfeszítés és diéta nélkül.
Ez valóban nagyon jól hangzik, mi mást is kívánhatnánk?
Viszont amilyen jól cseng, olyan komoly veszélyeket rejt.

Ezek az egészségkárosodást okozó szerek súlyos mellékhatásokkal járhatnak, így ezeket mindenképp kerülni kell!
A fogyás elve egyszerű, bár végrehajtása sokszor nehéz lehet, éppen ezért is keresik sokan a könnyebb utat.

Az elv a következő:
A testen lerakódott zsírpárnák, energiaraktárként funkcionálnak, ha a test egy ideig (napokig, hetekig) kevesebb energiához, azaz kalóriához (kcal) jut, kénytelen a hiánypótlás érdekében lebontani ezeket a raktárakat. Ennek következtében a zsírpárnáink is eltűnnek!
Ez az energiahiány megfelelő diétával és edzéssel érhető el. A diéta csökkenti a szervezet által felvett energiát (kcal), az edzés pedig növeli a test energiafelhasználását. A kettő együtt garantált fogyást eredményez mindenkinél kortól és nemtől függetlenül!

De mivel nem könnyű, ugyanis hatalmas kitartás és önkontrol szükséges hozzá, sokan vallanak kudarcot a diéta során és ilyenkor kerülnek elő a fogyasztószerek.
Ezen gyógyszerek többsége központi idegrendszeri izgatószer.
Ez étvágycsökkenést eredményez és így a szedője könnyebben megbirkózik az éhséggel.
Ez tűnik a legegyszerűbbnek és a veszélyeit ilyenkor hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni.

Súlyos következményei lehetnek:

Szívritmuszavarok, koncentráló képesség romlása, idegesség, tartós álmatlanság, fizikális kimerültség, akár halálos szövődmény.

Ijesztőnek és túlzónak tűnik, de ez így van. Az egészség a legfontosabb! Ezek a csodaszerek nem helyettesítik a diétát, a megfelelő kiegyensúlyozott étrendet, táplálkozást. Több kárt okoznak, mint „hasznot”.

Ha a célod, hogy lefogyj és formásodj, akkor a fent említett elvet kell követned, ami garantáltan meghozza a kívánt eredményt és nemhogy eléred vele a célodat, de az egészséged, életminőséged is sokkal jobb lesz! De a gyakori tévhiteket mindneképp kerüld el!

Ha egészségesen szeretnél fogyni, és egyedül nem megy, az Álomalak Programjaiban segítséget találsz:

error: Védett tartalom!
edzésvideó

Rövid és hatékony INGYENES 20 perces alakformáló edzésvideó!

Iratkozz fel, és azonnal küldöm!


Ez a teljes testes edzés tuti belefér a mindennapjaidba, és szépen formálja az alakod!

Sikeresen feliratkoztál. Pár perc és megérkezik az e-mail az Átmozgató Edzéssel :) Kérlek ellenőrizd a spam-ek között is.